Keittiömyyjä Tammiston Giganttiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Oletko positiivisen asiakaspalveluasenteen omaava, myyntihenkinen persoona? Etsitkö työtä, missä aktiivinen työskentelyotteesi näkyy suoraan palkassasi? Ovatko keittiön kodinkoneet ja keittiösuunnittelu sinulle tuttuja? Jatka lukemista, meillä on sinulle hommia tarjolla!

Etsimme Giganttiin Vantaan Tammistoon kokoaikaista KEITTIÖMYYJÄÄ. Tulevassa työssäsi pääset suunnittelemaan ja myymään Epoq-keittiöitä asiakkaiden toiveiden mukaan - kuuntelet asiakkaiden toiveita herkällä korvalla aktiivista ja ratkaisukeskeistä myyntiä tehden, mutta pääset myös hyödyntämään omaa luovuuttasi. Kohtaat asiakkaita niin myymälässä kuin etäyhteyksinkin, ja apua sekä inspiraatiota saat myös kollegoiltasi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta keittiö- tai sisustusmyynnistä; jos vastaavaa kokemusta ei löydy, on muusta myyntityöstä kertynyt kokemus myös valttia! Tässä työssä asenne ratkaisee, joten onhan sinulla positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne sekä kova tahto tehdä työtä ja tulosta. Haluat päästä työhön, jossa pääset hyödyntämään luovempaa puoltasi, ja innostut luodessasi ainutlaatuisia kokonaisuuksia. Työn luonne edellyttää myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Gigantin kirjoille. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, ja työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Sinulle maksetaan kaupan TES:in mukaisesti ja lisäksi kartutat henkilökohtaista bonusta. Sinulle on tarjolla vakaa ja vastuullinen työnantaja ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä Gigantilla halutaan panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, niin täytäthän pikaisesti työhakemuksen ja kerrot itsestäsi mahdollisimman monipuolisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippuduuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan myyntitiimiin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526763
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa