Keittiömyyjä, Power Jyväskylä
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022
Power Finland etsii nyt Parma KEITTIÖMYYJÄÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Keittiömyyjänä suunnittelet ja myyt asiakkaalle hänen toiveidensa mukaisen keittiökokonaisuuden. Kuuntelet herkällä korvalla asiakkaan tarpeita ja toiveita ja suunnittelet keittiön unohtamatta yksityiskohtia ja lisävarusteita. Suonissasi virtaa myyjän veri ja myyntihousut ovat jalassasi joka päivä; haet rohkeasti kauppaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta keittiömyynnistä, saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työn aloituksessa. Tehtävässä menestymiseksi olisi kuitenkin hyvä olla jonkinlaista aikaisempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan suoraan Power Finlandin kanssa ja rekrytointikumppanina toimii Staffpoint, joka käsittelee hakemukset sekä tekee ensimmäiset haastattelut.

Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti, pääsääntöisesti klo 10-20 välille. Palkka koostuu pohjapalkasta + provisiosta myyntien mukaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata mukavasti. Pääsääntöisesti asiakkaat varaavat aikoja netin ajanvarauksesta ja ovat valinneet Powerin yhdeksi mahdollisista ostopaikoista, sinun tehtäväsi on suunnitella toimiva kokonaisuus ja klousata kauppa!

Työssäsi saat tiimin tuen ja loistava työyhteisö onkin yksi niistä tekijöistä, miksi Powerilla viihdytään hyvin. Mikäs sen mukavampaa kuin tehdä kauppaa hyvässä työilmapiirissä!


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
Asiakaspalvelutaitoa, taitoa kohdata erilaisia ihmisiä ja taitoa rakentaa luottamusta asiakkaan kanssa


Tarjoamme sinulle

Älyttömän hyvän työyhteisön ja tiimin tuen
Kattavan työterveyden
Työskentelyn laadukkaiden keittiötuotteiden parissa


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta eri järjestelmien käyttämisestä
Kielitaitoa (englanti)


Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Staffpointin rekrytointijärjestelmäämme ja liitä mukaan CV sekä hakemuskirje, jossa tuot ilmi relevanttia osaamista juuri tätä työtehtävää ajatellen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään Recright -työkalun avulla, jossa vastaat videoihin omalla ajalla missä ja milloin vain. Kutsu saattaa joskus mennä roskapostikansion puolelle, joten pidäthän silmällä kaikkia sähköpostin kansioita.


Lisätietoja

Pauliina Mäkäläinen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
044-0630425
pauliina.makalainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544312
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä