(Poistunut julkaisusta)

Keittiömyyjä (Noblessa)
Sete Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme nyt asiakaslähtöistä Noblessa-keittiömyyjää pääkaupunkiseudun myymälään

 

Tehtävänkuvaus:

Keittiömyynti on aktiivista ja ratkaisukeskeistä myyntityötä, jossa räätälöit kuluttaja-asiakkaille heidän tarpeisiin sopivat keittiökokonaisuudet. Vastuullasi on suunnitella, myydä ja tilata keittiöt asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toimitusvarma tehdas ja ammattitaitoinen asennustiimi huolehtii siitä, että asiakas saa loistavan lopputuloksen. Tapaat asiakkaita myymälässä ja esittelet valikoimaa, mutta liikut myös jokaisen asiakkaan luo keittiöprojektin aikana ja varmistut näin suunnitelmasi sopivuudesta kuhunkin kohteeseen.

Yleistä:

Etsimme jo hieman keittiöalalta kokemusta kartuttanutta myyjää. Osaajalle on tarjolla kattava perehdytys huippulaadukkaisiin tuotteisiin, erinomainen myynnin tuki ja mahdollisuus olla osa Sete Oy:n ja Noblessan menestystarinaa Suomessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja asiakkaan kohtaamisessa, ja että nautit aidosti asiakastyöstä sekä siitä, että saat auttaa asiakasta tämän yhden tärkeimmistä kodin ratkaisujen toteuttamisessa. Työskentelyotteesi on tarkka ja systemaattinen, haluathan saada asiakkaan yksityiskohtaisetkin toiveet täytettyä. Etsimällämme henkilöllä on tahtotila päästä hyville ansioille, kuitenkin pitämällä yllä yrityksessä vallitsevaa hyvää ja rentoa tiimihenkeä. Työllistyt oman toiveesi ja sijaintisi mukaan johonkin pääkaupunkiseudun myymälöistä (Espoo/Helsinki/Vantaa).

Tarjoamme sinulle:
- Vakituisen työn ja monipuolisen tehtävänkuvan vakavaraisessa yrityksessä
- Euroopan markkinajohtajan huippulaadukkaat keittiötuotteet myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen ja energisen tiimin tuen
- Mahdollisuuden päästä huippuansioihin hyvien tulosten kautta. Ensimmäisen 6 kuukauden ajalle tarjoamme kiinteän kuukausipalkan.
- Hyvämaineisen brändin, joka herättää asiakkaissa kiinnostusta

Odotamme sinulta:
- Kokemusta keittiöiden suunnittelusta ja myynnistä. 
- Tuloshakuista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
- Innostunutta ja positiivista otetta asiakaskohtaamisissa

Työsuhteet alkavat syksyn 2018 aikana.


Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 23.9. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi