Keittiömyyjä Lahden Giganttiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva ja puhelias persoona, ja olet kiinnostunut myyntityöstä sekä asiakaspalvelusta? Etsitkö työtä, missä aktiivinen työskentelyotteesi näkyy suoraan palkassasi? Ovatko keittiön kodinkoneet ja keittiösuunnittelu sinulle tuttuja?

Etsimme GIGANTTIIN Lahden toimipisteelle osa-aikaista MYYJÄÄ.

Asenne ratkaisee työssä onnistumisen, joten onhan sinulla positiivinen asenne sekä kova tahto tehdä työtä ja tulosta. Sinä haluat päästä työhön, jossa pääset hyödyntämään luovempaa puoltasi, kun suunnittelet uusia tilaratkaisuita asiakkaille. Tässä työssä numeroiden pyörittely tulee sinulle myös tutuksi. Tehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta keittiölaitteiden myynnistä ja keittiösuunnittelun parista.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Gigantin kirjoille. Työtä on noin 20-30h/viikko ja työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Sinulle maksetaan kaupan TES:in mukaisesti ja lisäksi kartutat henkilökohtaista bonusta.

Sinulle on tarjolla vakaa ja vastuullinen työnantaja ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä Gigantilla halutaan panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, niin täytäthän pikaisesti työhakemuksen ja kerrot itsestäsi mahdollisimman monipuolisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippuduuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan myyntitiimiin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Aino, aino.pitkanen@amiko.fi, puh. 050 339 7633.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510579
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti