Keittiömestari
Calliola kokous- ja saaristohotelli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022
Calliola kokous- ja saaristohotelli
Calliola tarjoaa elämyksellisiä ja korkealaatuisia kokous-, juhla- ja majoituspalveluita meren äärellä ympäri vuoden. Persoonalliset puitteet ja rauhallinen saaristolaishenkinen ympäristö luovat ainutkertaisen kokemuksen. Ilolla ja ammattitaidolla palveleva henkilökunta sekä suomalainen lähiruoka kruunaavat kokonaisuuden. Calliola tarjoaa yritys- ja juhlatapahtumiin sekä perheiden ja ystävien lomanviettoon monipuoliset tilat, 76 majoituspaikkaa ja neljä rantasaunaa Raaseporin Snappertunassa.

Calliola tarjoaa elämyksellisiä ja korkealaatuisia kokous- ja juhlapalveluita meren äärellä Raaseporin Snappertunassa. Calliolan ruoka- ja makumaailma muodostuu vuodenaikojen ja luonnonantimien mukaan. Riista ja sienet tulevat ympäröivistä metsistä, kalat nousevat lähivesiltä ja leivät leivomme raaseporilaisista jauhoista. Bovikin kuuluisa luomulammastila Snappertunassa sekä kotimaisen riistan Viltgården Inkoossa ovat hovitoimittajamme.

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja antoisa työ upeassa ympäristössä? Haluatko päästä hyödyntämään osaamistasi menuiden itsenäisen suunnittelun ja toteutuksen parissa?

KEITTIÖMESTARI

Haemme kunnianhimoista, idearikasta ja lähiruosta kiinnostunutta keittiömestaria vastaamaan itsenäisesti korkeatasoisen keittiömme toiminnasta. Keittiömestarina pääset suunnittelemaan sesongin mukaan vaihtuvat menut hyödyntäen erinomaisia raaka-aineita, jotka tulevat lähialueilta. Tarjoamme mahdollisuuden käyttää luovuutta ja kehittää toimintaa näkemystesi mukaisesti. Vastaat keittiötiimin johtamisesta ja noutopöytäruoan sekä á la carte -annosten suunnittelusta ja valmistamisesta. 

Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokin koulutus. Motivoidut siitä, että saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti ja ottaa vastuun keittiön toiminnasta kokonaisuudessaan. Olet innostunut ideoimaan ja kehittämään toimintaa jatkuvasti. Johdat tiimiä kannustaen ja luoden mukavaa, onnistumista tukevaa ilmapiiriä. Olet kiinnostunut oman ammattitaitosi kehittämisestä ja haluat tarjota asiakkaille ikimuistoisia makuelämyksiä.

Calliolassa Sinua odottaa innostava ja monipuolinen työ, huippumukavat asiakkaat ja työkaverit sekä reilu ilmapiiri. Calliolassa sinulla on aito mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Mielenkiintoisen ja antoisan työn lisäksi tarjolla on erityisen hienoja vapaa-ajan mahdollisuuksia luonnon äärellä esim. kalastuksen, metsästyksen, veneilyn tai retkeilyn parissa.

Kuulostaako sinun paikalta? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi 23.1.2022 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat. Etenemme haastatteluihin jo hakuajan kuluessa.

Soittele niin jutellaan tarkemmin!

Heidi Tuomikorpi, rekrytointikonsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

Sijainti: Rågöntie 315
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot