Keittiömestari
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Ravintola Ukko on Tahkon keskuksessa sijaitseva viihtyisä ravintola joka on jaettu kahteen kerrokseen. Alakerran baari tarjoilee juomia jokaiseen makuun ja yläkerran ravintolan herkulliset ruoat täyttävät nälkäisimmänkin vatsan.

Ukon keittiö kaipaa joukkoonsa uutta KEITTIÖMESTARIA

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä osaksi Tahkon alueen mahtavaa porukkaa. Etsimme vakituista työntekijää, mutta voimme halutessasi voimme sopia myös määräaikaisen sopimuksen kevääseen 2022 asti. Jos tulet pidemmän matkan takaa voimme auttaa myös majoituksen hankkimisessa.

***

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä ja tiedät kiireisen keittiön pyörittämiseen liittyvät työvaiheet. Osallistut keittiön päivittäiseen tekemiseen ja johdat keittiön porukkaa edestä päin omaa ammattitaitoasi hyödyntäen. Seuraat alan uusimpia trendejä ja uusien makuelämysten luominen on sinulle tärkeää.

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 31.10.2021 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
050 351 8774
juho.naumanen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Juho Naumanen
Asiakkuuspäällikkö
juho.naumanen@eezy.fi
050-3518774


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510516
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo