KEITTIÖMESTARI

GLO Hotels OY
Tietoa tehtävästä

Valmistaudumme rajoituksien jälkeiseen aikaan ja nyt etsimme joukkoomme KEITTIÖMESTARIA Kluuvin The tray ravintolaan

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista käynnistämään keittiötoiminnot poikkeustilan jäljiltä ja johtamaan keittiön toimintaa kohti uutta, vauhdikasta normaalia. Keittiömestarina huolehdit hotellin keittiötoimintojen kokonaisuudesta, johon kuuluu aamiainen-, kokous-, lounas- ja iltaravintolatoiminta.

Sinulla on alan koulutus ja sydämesi sykkii cross kitchenille ja premium street foodille. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja näyttöä menestyksellisestä keittiötoiminnan johtamisesta, kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Olet luonteeltasi positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen. Ymmärrät ja hallitset toiminnan tehokkuuteen ja laatuun vaikuttavat prosessit kaikilla keittiötoiminnan osa-alueilla. Sinulla on taito luoda motivoitunut ja ammattimainen ilmapiiri työympäristöösi ja johdat tiimiäsi omalla esimerkillä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, kansainvälisen hotellikonsernin monipuoliset henkilöstöedut, mahtavat asiakkaat ja työkaverit!

Heräsikö mielenkiintosi? Ota oma paikkasi nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten joukossa! Työt alkavat sopimuksen mukaan ja lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen: 040-7180832, jenni.javanainen@glohotels.fi .

Huomioimme vain hakulinkin kautta tulleet ilmoitukset:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?da5b569a

Haku ajalla: 31.3-16.4.2021

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 16.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta