(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
Regatta Spa Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2021

Etsimme Regatta SPA Hotellin ravintola Brasserie Regattaan Keittiömestaria.

In English below.

Brasserie Regatta sijaitsee Hangossa Regatta SPA Hotellissa, paraatipaikalla suositussa ja kehittyvässä lomaparatiisissa. Brasserie Regatta on ravintola, jossa maut syntyvät käsityötaidosta ja intohimosta ruokaan. Paikalliset ainesosat ja pohjoismaiset aromit ovat menun punainen lanka.

Keittiömestarilta vaaditaan vahvaa ruoanvalmistusmenetelmien ja valmistustapojen osaamista ja soveltamista ravintolakeittiössä sekä innovatiivisuutta ja trendien aallon harjalla olemista. Omaat keittiön johtamistaitoja sekä organisointitaitoja, otat vastuun keittiön ja salin toimivasta yhteistyöstä, ja sinulla on vahva ote asiakaspalvelusta.

Ravintolatyö on iltoihin ja viikonloppuihin painottuvaa tiimityötä ja siinä korostuvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sesonkiaikoina työpäivät venyvät usein normaalia pidemmiksi, joka vaatii joustamista ja asennetta vaikeissa ja haastavissakin olosuhteissa ja asiakaspalvelutilanteissa.

Keittiömestarina seuraat aktiivisesti alaa ja kehität jatkuvasti uusia ideoita sekä toteutat niitä yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Olet myös vastuussa hotellin aamiaiskonseptista ja sen kehittämisestä, sekä hotellin yritysmyynnin ruokailukonseptista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä taloudellisiin tavoitteisiin. Työssä onnistumista auttavat järjestelmällinen ja itsenäinen työtapa. Kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti on esimiestehtävissä tärkeää. Olet ylpeä puhtaasta ja siististä keittiöstä ja niihin kuuluvista tiloista, jota omalla esimerkilläsi johdat.

Jos tunnistat itsesti työhön sopivaksi nyt siinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä johtamaan ja kehittämään upeaa ravintolakokonaisuutta kasvavassa organisaatiossa.

Palkkaus: Tes / sopimuksen mukaan

Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: rekry@hotelregatta.fi

 

Head Chef, Regatta Spa Hotel, Hanko 

Regatta Spa Hotel is a modern boutique hotel located in picturesque and very popular holiday destination, Hanko. Our establishments are right next to the ocean in a heart of the charming and fast developing coastal town. Our restaurants Brasserie Regatta and summer restaurant Solsidan functions as a heart of our business creating an yet another reason to come and stay.  

Our philosophy is to create a modern Nordic cuisine with seasonal, local ingredients and craftmanship to be proud of.  

We’re looking an enthusiastic head chef to be part of our development to create a reason for locals and visitors to enjoy and create good memories in our restaurants. 

We’re offering to the right person a possibility to be part of an exciting and rewarding journey. You’ll have an opportunity and our support to grow with us and leave your mark along the way. You will lead the kitchen team and be part of creating a whole new concept for our summer restaurant. We’ll give you creative freedom in our concept guidelines and with us you’ll have great work-life balance. 

The right person should have an experience from leading a kitchen before. You will have strong knowledge and application of cooking methods and techniques in the restaurant kitchen. You are innovative as well as crest of a wave of new trends. You have kitchen management and organizational skills, you take responsibility for the effective cooperation between the kitchen and the restaurant manager, and you’re customer service oriented.  

Restaurant work is a team effort that focuses on evenings and weekends, and it emphasizes cooperation and interaction skills. During the high season, working days are often longer than normal working hours, which requires flexibility even in challenging conditions and customer service situations.  

Succeeding in the job requires financial thinking and a willingness to reach financial goals. Successful work is aided by a systematic and independent way of working and maintaining the order and cleanliness of the kitchen. The ability to express oneself clearly both in writing and orally is important in managerial positions. Also up to date knowledge in a Finnish food and safety regulations and laws are expected together with maintenance skills within food and safety protocols.  

If you identify yourself as suitable for the job, you now have an unique opportunity to get to lead and develop a great restaurant complex in a growing organization. The starting date and salary are negotiable. 

Please send us your application by email: rekry@hotelregatta.fi