(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2020
Onko sinulla intohimona ruoanlaitto? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? Oletko ammatistasi ylpeä, rakastat maukkaan ruoan valmistamista ja haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä?


Haemme nyt organisointikykyistä KEITTIÖMESTARIA toteuttamaan henkilöstöravintolapalveluita  ainutlaatuiseen alkavaan asiakkuuteemme Kemi-Tornio alueelle.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.
  
Keittiömestarina johdat ruokatuotantoa ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Toimit pääkeittiöllä mutta vastaat usean keittiön ruokalistasuunnittelusta raaka-aineiden tilauksista, toiminnan suunnittelusta ja tuotekehityksestä yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Meillä osallistut myös käytännön työntekoon, kuten kokoustuotteiden ja edustusruokien valmistukseen sekä asiakasyhteistyöhön. Työaika sijoittuu arkisin klo 06 -16:00 välille, mutta satunnaisesti voi olla myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia.. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.
 
Edellytämme kokemusta lounasruokailusta, erilaisista valmistusmenetelmistä sekä kokous- ja edustustoiminnasta. Sinulla on keittiömestarin erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus ja vähintään 5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet idearikas ja ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä mutta osaat tulkita asiakaskuntasi toiveita ja ottaa ne huomioon. Sinulla on kokemusta tuotannon suunnittelusta erilaisten sähköisten järjestelmien (Aromi) avulla ja hyvät it-taidot. Työssäsi tarvitset suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kohtalaista englannin kielen osaamista asiakaspalvelutilanteissa, ruotsi katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja hygienia- ja anniskelupassia. Työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi.

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa  joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa sekä  erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.

Tule kanssamme rakentamaan ravintolakokemusta asiakkaallemme ja tiimiä, joka toteuttaa ISS:n visiota tulla maailman parhaaksi palveluyrityksesi suurella sydämellä ja 110 prosenttisesti joka ikinen päivä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä töitä innostuneessa ympäristössä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Klikkaa tästä ja  tule tunnelmoimaan kun vuoropäällikkömme Lazarro kertoo työstään, joka on kuin taivas.  


Hae tehtävään  täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.8.2020 oheisen linkin kautta.Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7 alkaen ma-pe  projektipäällikkö Minna Oksanen 0405484367. Työn on määrä alkaa lokakuun aikana 2020. Haastattelemme tehtävään mahdollisesti jo hakuaikana. 

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.