(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Lohjalla kauppakeskus Lohessa avattiin viime syksynä uusi Antonio Lohja. Antonio on Fin-Mex ruokaan erikoistunut ravintola, joka tarjoaa myös lounasta.

 Suur-Seudun Osuuskaupalla on kaksi Antonio ravintolaa, joista toinen sijaitsee Salossa. Antonio on oma konseptimme.

Hanna-Malinin lähtiessä uusiin haasteisiin etsimme 

Keittiömestaria

Rakkaus ruokaan, henkilökunnan osaamisen kehittäminen ja tyytyväiset asiakkaat motivoivat sinua työssäsi. Olet intohimoinen kokki ja omalla toiminnallasi varmistat laadukkaan ja kannattavan keittiötoiminnan toteutumisen. Osallistut aktiivisesti koko SSO:n ruokatuotteen kehittämiseen yhdessä kollegoiden kanssa. Esimerkilläsi johdat keittiön toimintaa ja olet eturivissä valmistamassa ensiluokkaisia herkullisia ruoka-annoksia, tunnet listatuotteet, sekä osaat ottaa haltuun ja johtaa myös vaihtuvan lounastarjonnan.

Ohjaat toimintaa asiakasvirran mukaan huolehtien tuotteiden oikea-aikaisesta saatavuudesta ja laadusta. Tunnet toimipaikan ja ymmärrät konseptin käytännöt, pelisäännöt ja ohjeet ja osaat johtaa keittiötäsi neuvoen ja opastaen näiden mukaiseen toimintaan. Osaat myös kannustaa ja motivoida työtovereitasi huippusuorituksiin ja luoda hyvää työilmapiiriä. Vastuullasi on koko keittiön toiminta ja myyntitavoitteiden seuranta.

Olet työryhmän esimies ja ymmärrät työnantajan velvollisuudet ja vastuut toiminnan suunnittelussa ja arjen johtamisessa. Ravintolan keittiön johtaminen, työryhmän tyytyväisyys ja asiakastyytyväisyys on oman ammattitaitosi laadun mittari.

Me tarjoamme

Haasteellisen tehtävän uudessa keittiössä. Pääset osallistumaan aktiivisesti ruokatuotteen kehittämiseen. Ympärilläsi on mahtava tiimi. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi.

- Työaika: Kokoaikainen
- Työn kesto: Vakituinen

Käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Odotamme sinulta

- Reipasta asiakaslähtöistä asennetta
- Joustavuutta
- Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
- Vahvaa keittiö- ja asiakapalvelutyökokemusta ja alan koulutusta
- Ravintolan esimieskokemusta tai esimieskoulutusta
- Hygieniapassia, jonka lisäksi omavalvonta on sinulle sydämenasia
- Paineensietokykyä