(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme KEITTIÖMESTARIA uuteen asiakkuuteemme Helsingin ydinkeskustaan. 


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä henkilökunta osallistuu palveluidemme kehittämiseen.


Tehtävässä vastuullasi on edustus- ja lounasruokailun kehittäminen, henkilöstön johtaminen sekä tilaukset ja työvuorolistojen suunnittelu. 


Menestyt tehtävässä mikäli sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, kyky toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä suhtaudut haasteisiin intohimolla ja päättäväisesti. Tarvitset itsenäistä työotetta, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Etsimällämme henkilöllä on työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta esimiestehtävistä sekä ammattikeittiössä työskentelystä. Sinulla tulee olla taloudellisen ajattelun lisäksi luovuutta ja omistautuneisuutta ruokaa kohtaan sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu tehdä asioita sydämellä ja asiakastamme varten. 

Tule kanssamme rakentamaan ravintolakokemusta asiakkaallemme ja tiimiä, joka toteuttaa ISS:n visiota tulla maailman parhaaksi palveluyrityksesi suurella sydämellä ja 110 prosenttisesti joka ikinen päivä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä töitä innostuneessa ympäristössä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Tutustu täällä lisää ammattilaisiimme ja anna meidän vakuuttaa sinut. 


Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 10.11.2019 oheisen linkin kautta. Työn on määrä alkaa loppuvuodesta 2019. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -