(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Oletko keittiöalan rautainen ammattilainen ja odotat vain tilausuutta, että pääset tarttumaan uusiin haasteisiin? Mahtavaa, jatka lukemaista, tämä on juuri sinulle tarkoitettu!

Etsimme nyt kokenutta KEITTIÖMESTARIA asiakkaallemme Vaasan keskustaan.

Työssäsi olet sekä vuoropäällikön että kokin tehtävissä lounasravintolassa. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja sijoittuu maanantaista perjantaihin päiväsaikaan. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme sinulta ravintola-alan kokemusta, sekä koulutusta alalta. Mahtavaa, jos sinulla on tämän lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään työn, jossa pääset kehittämään itseäsi. Saat tärkeän roolin sujuvan lounasravintolaelämyksen toteuttamisessa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Onko tämä työ juuri sitä mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti, sillä paikka täyttyy heti oikean henkilön löydettyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi