(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme KEITTIÖMESTARIA henkilöstöravintolaan Pitäjänmäelle Helsinkiin. 

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoka valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Tehtävässä vastaat keittiön toiminnasta mm. toiminnan suunnittelun, raaka-ainetilausten sekä inventaarioiden osalta. Pääset ideoimaan ja näyttämään taitosi suunnitellessasi ja luodessasi unohtumattomia makuelämyksiä asiakkaillemme. Valmistat tiimisi kanssa monipuolisia, maistuvia ja terveellisiä aterioita sekä pienempiä tarjottavia lounastajille ja kokouspalvelujen asiakkaille. Vastaat omavalvonnan toteutumisesta, osallistut omalta osaltasi vahvasti käytännön työntekoon keittiössä sekä asiakasyhteistyöhön. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6–17 välille, mutta töitä saattaa olla satunnaisesti iltaisin tai viikonloppuisin ennalta sovitusti.

Odotamme sinulta kokemusta lounasruokien kustannustehokkaasta valmistuksesta, Aromin tai muun vastaavan järjestelmän käytön hallintaa sekä yrityksen toimintaan liittyvien tunnuslukujen ymmärtämistä. Lisäksi varastonhallinta, tilausten teko ja asiakaspalvelu sujuu sinulta rutiinilla. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hyvää englannin kielen taitoa. Omaat ajantaiset IT-taidot. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä suuren, kansainvälisen yrityksen tuen ja mahdollisuudet. Meillä sinulla on aidosti mahdollisuus kehittää ja käyttää luovuuttasi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Katso täältä mitä ISS Palveluiden pääkonttorilla työskentelevä Lazaro kertoo työstään. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.  Voit liittää hakemukseen myös CV:n.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -