(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Jos intohimonasi on ruoanlaitto sekä toiminnan jatkuva kehittäminen, voit olla etsimämme KEITTIÖMESTARI.


ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä henkilökunta osallistuu palveluidemme kehittämiseen.


Keittiömestarina vastaat edustus- ja lounasruokailun kehittämisestä, henkilöstön johtamisesta, lounaan tilausten tekemisestä sekä työvuorolistojen suunnittelusta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-17 välille.


Menestyt tehtävässä mikäli sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, kyky toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä suhtaudut haasteisiin intohimolla ja päättäväisesti. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta, isojen kokonaisuuksien hallintaa sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta esimiestehtävistä sekä majoitus- ja ravintola-alan työtehtävistä. Sinulla tulee olla taloudellisen ajattelun lisäksi luovuutta ja omistautuneisuutta ruokaa kohtaan sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu tehdä asioita sydämellä ja asiakasta varten. 


Tule tiimiin, joka toteuttaa ISS:n visiota tulla maailman parhaaksi palveluyrityksesi suurella sydämellä ja 110 prosenttisesti joka ikinen päivä. 

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 27.9.2019 oheisen linkin kautta. Työn on määrä alkaa mahdollisimman nopeasti, sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -