(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
GLO Hotel Kluuvi

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Nyt etsimme joukkoomme

KEITTIÖMESTARIA

Etsimme työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvaa todellista ammattilaista johtamaan keittiömestarina keittiön toimintaa. Keittiömestarina osaat hallita sekä kehittää hotellin ravintolatoimen kokonaisuuksia, johon kuuluu mm. aamiainen, kokous sekä ravintola The TRAYn päivittäisen toiminnan johtaminen.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä keittiön johtamisesta. Sinulla on alan koulutus ja mielellään monipuolista osaamista korkeatasoisesta kansainvälisestä hotelli- ja ravintolatoiminnasta. Olet ihmisenä positiivinen, innovatiivinen, ratkaisunhakukykyinen sekä ymmärrät että osaat käytännössä tehokkuuteen vaikuttavat käsitteet kaikilla keittiötoiminnan alueilla. Sinulla on taito luoda motivoitunut ja ammattimainen ilmapiiri työympäristöösi käytännön toimilla ja esimerkkiä näyttäen. Hotellin johtoryhmän jäsenenä pääset myös vaikuttamaan koko hotellin toimintaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä Kämp Collection Hotelsissa, yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista. Ota paikkasi kasvavassa yrityksessä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Lisäksi Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukevat vapaa-ajan viettoasi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.8.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan huipputyypin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Tom Strandberg, tom.strandberg@glohotels.fi