(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tallinkin ja Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että satamissa maihin nousee tyytyväisiä ja virkistyneitä matkustajia mukanaan hyviä kokemuksia ja mukavia kotiinviemisiä. Haemme nyt Suomen lipun alla oleville laivoillemme, Baltic Princessille ja Silja Serenadelle, Sinua, vahva esimies sekä innovatiivinen ja osaava

 

KEITTIÖMESTARI

Keittiömestarina tehtävänäsi on johtaa ja vastata ruokatuotannon kehittämisestä keittiöpäällikön alaisuudessa. Kehität eri keittiöidemme ja ravintoloidemme ruokatuotantoa annettujen konseptien, toimintasuunnitelmien ja budjettien mukaisesti - turvallisuus- ja ympäristönäkökulmia unohtamatta. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja vankkaa kokemusta johtamisesta. Työtäsi ohjaa halu palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja yllättää heidät positiivisesti.

Esimiehenä olet innostava valmentaja, joka auttaa myös alaisiaan kehittämään omaa työtään, palveluaan ja tulostaan hyvillä mielin. Olet tiimipelaaja, joka ymmärtää tuloksellisen toiminnan periaatteet. Tietojenkäsittelytaitosi ovat ajan tasalla.

Hyvästä kielitaidosta on sinulle hyötyä työssäsi. Työkieli laivoillamme on suomi.

Raportoit työsi edistymisestä laivan keittiöpäälliköille.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.   Kansainvälisten pätevyysvaatimusten mukaan kaikilla laivatyöhön otettavilla on oltava voimassa oleva passi, lääkärintodistus meripalvelua  varten (sisältäen huumausainetestauksen) sekä Trafin myöntämä Security Awareness-lisäpätevyys. Näitä ei kuitenkaan tarvita vielä hakuvaiheessa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV oheisella hakukaavakkeella 31.8.2019 mennessä. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa Silja Serenaden ja Baltic Princessin keittiöpäälliköt:

Silja Serenade; 050 5963922, ChefdeCuisine.serenade@tallinksilja.com

Baltic Princess; 040 5075794, ChefDeCuisine.BalticPrincess@tallinksilja.com