(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
Harriniva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haluatko hoitaa työmatkasi koiravaljakoilla, moottorikelkalla tai koskikajakilla? Haluatko työskennellä kansainvälisessä, kehityshenkisessä tiimissä, tunnin matkan sisällä neljästä Lapin suurimmista hiihtokeskuksista, upeiden kalavesien äärellä, kansallispuiston kainalossa?

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä keittiöalan osaaja, joka haluaisi työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä, joka kuuluu myös Suomen suurimpiin ohjelmapalveluyrityksiin?

Haluatko siis töihin pohjoiseen, keskelle kauneinta Tunturi-Lappia? Jos vastauksesi on KYLLÄ, meillä on töitä tarjolla sinulle! Hotelli Jeris sijaitsee Muoniossa keskellä lumoavinta Lapin luontoa, aivan Pallas-Ylläs kansallispuiston kupeessa.

Best in wilderness konseptilla, ja wilderness wellbeing – erämaahyvinvointi ajattelulla jo 40 vuotta alalla toiminut Hotelli Jeris on alueella tunnettu loistavasta paikallisesta keittiöstään. Tänä vuonna koko hotelli ja ravintola remontoidaan myös ulkoisesti uuteen loistoon ja hotellin rantaan remontoidaan elämyksellinen saunamaailma. Näihin puitteisiin haluamme Sinun kanssasi yhteistyössä luoda ruokatuotteet, jotka sykähdyttävät Keski-Eurooppalaisia asiakkaitamme, maistuvat suomalaisille kevätmatkailijoille ja houkuttelevat paikallisia ruokailemaan ravintolaamme.

Hotelli Jeris tarjoaa mahdollisuuksia ja haasteita monelle erilaiselle matkailualan osaajalle. Nyt etsimme tiimiin KEITTIÖMESTARIA.

Etsimällämme henkilöllä on esimieskokemusta ja teet työtäsi suurella sydämellä. Olet järjestelmällinen ja pärjäät itsenäisessä työssä.

Odotamme sinulta kykyä johtaa keittiötoimintoja ravintolassa. Ymmärrät mitä on hyvä ruoka ja tiedät mistä hyvä maku syntyy ja mitä se merkitsee. Olet joukkueen johtaja ja hyvän hengen ylläpitäjä. Pidät työskentelystä tiimin mukana. Tykkäät haasteista, osaat lukea lukuja sekä sitoutua tavoitteisiin. Johdat keittiötä taloudellisesti kannattavasti. Toki toivomme, että sinulla on myös halu tuoda osaamisesi yritykselle ja kehittää ruokatuotteita. Hallitset sekä suomen, että vähintään jossain määrin myös englannin kielen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle itsenäisen työn laadukkaassa ravintolassa, viihtyisässä ympäristössä ja hyvässä työyhteisössä.
  • Huikean ja rennon työyhteisön perheyrityksessä, jossa työntekijät ja asiakkaat aidosti viihtyvät
  • Elämän erämaan ja Outdoorin parissa Suomen onnellisimmassa kunnassa Muoniossa
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi
  • Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, Barona toimii kumppanina rekrytoinnissa.
  • Palkkaus tehtävässä määrittyy sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti kun sopiva ehdokas tehtävään on löytynyt, mielellään kuitenkin 1.11 mennessä.

Jos tehtävä yksilöllisessä luontomatkailun kasvuyrityksessä ja sekä aktiivinen elämä erämaan reunalla on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen 050 5265446 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen 0503426764, etunimi.sukunimi@barona.fi, Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Laitathan hakemuksesi viimeistään 31.8.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.