(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Tunnetko ravintola-alan salat kuin omat taskusi? etsitkö uusia haasteita?


Etsimme nyt ammattitaitoista KEITTIÖMESTARIA asiakaskohteeseemme Nokialle.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Keittiömestarina vastaat keittiö toimintojen johtamisesta kustannustehokkaasti asiakaskohteessamme. Pääset ideoimaan ja näyttämään taitosi suunnitellessasi ja luodessasi unohtumattomia makuelämyksiä asiakkaillemme. Valmistat tiimisi kanssa monipuolisia, maistuvia ja terveellisiä aterioita sekä pienempiä tarjottavia lounastajille ja kokouspalvelujen asiakkaille. Vastaat päivittäisestä tuotannon johtamisesta mutta osallistut myös käytännön työntekoon keittiössä sekä asiakasyhteistyöhön. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6-16 välille, mutta satunnaiset iltavuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.


Edellytämme sinulta vahvaavähintään viiden vuodentyökokemusta keittiötyöskentelystä sekä soveltuvaa alan koulutusta, esim. restonomi. Esimiestehtävistä kokemusta tulisi olla vähintään kahden vuoden ajalta. Liiketoiminnan tunnusluvut eivät ole sinulle vieraita, ymmärrät kannattavan liiketoiminnan salaisuudet ja osaat edistää sekä kehittää myyntiä. Raaka-aine hallinta, katelaskenta, tilausten teko ja asiakaspalvelu sujuvat sinulta rutiinilla. Aromin tai muun vastaavan tuotannonohjausjärjestelmän hallinnan katsomme eduksi.


Toivomme, että olet hurtilla huumorintajulla varustettu jämäkkä mutta reilu esimies. Päivittäinen kiire ja muuttuvat tilanteet saavat esiin parhaat puolesi ja sinulla on kyky motivoida tiimisi loisto suorituksiin tilanteessa kuin tilanteessa. Johdat esimerkilläsi, sinulla on positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan. Asiakaspalvelu sinulta luonnistuu sujuvasti suomeksi eikä englanninkielikään tuota ongelmia. Hallitset myös perus IT-järjestelmien käytön ja opit nopeasti uusia ohjelmia.


Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-