(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja haluatko olla mukana luomassa erinomaista ravintolatiimiä? 

Etsimme nyt organisointikykyistä  KEITTIÖMESTARIA elokuussa avattavaan täysin uudistettuun opiskelija- ja henkilöstöravintolakohteeseemme Espoon Otaniemeen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ammatistasi ylpeä, rakastat makuelämysten luomista ja etusijalla tekemisessäsi on elämysten tuottaminen asiakkaalle. Tehtävässä johdat keittiön tuotantoa ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Vastaat raaka-ainetilauksista, toiminnan suunnittelusta, sekä tuotekehityksestä yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa. Lisäksi tärkeänä osana tiimiämme osallistut ravintolan käytännön töihin sekä asiakasyhteistyöhön. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6 – 17 välille, mutta työvuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin tilaisuuksista johtuen. 


Edellytämme ravintola-alan erikoisammattitutkinnon lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta ja osaamista erityisruokavalioista, edustus- ja kokouspalveluista, erilaisista valmistusmenetelmistä sekä lounasruokailupalveluista. Erityisesti arvostamme idearikkautta ja tuotannon suunnittelujärjestelmien tuntemusta (Jamix, Aromi) sekä opiskelija- ja henkilöstöravintolamaailman tuntemusta. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Toivomme, että olet luotettava, täsmällinen  ja ripeä. Työturvallisuuskortti, EA-kortti ja ravitsemus- ja ympäristöpassit katsotaan eduksesi.


Hae tehtävään viimeistään 20.6.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.  


 
ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -