(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Haemme nyt ammattitaitoista KEITTIÖMESTARIA asiakaskohteeseemme Vaasaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Keittiömestarina johdat keittiötä ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakaskohteessamme teollisuusympäristössä osana n. 15 hengen tiimiä. Vastaat keittiön toiminnasta, ravintolan ruokatuotteiden suunnittelusta, lounas- ja kahvilatuotteista sekä kokous- ja edustustarjoiluista. Valmistat tiimisi kanssa maistuvia ja terveellisiä aterioita ja herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin. Vastaat omavalvonnan toteutumisesta sekä keittiön työturvallisuudesta. Opastat ja perehdytät henkilökuntaa ja johdat tiimiä ammattitaidolla. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja työt alkavat kesäkuun aikana. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan. 


Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on monipuolista kokemusta lounasruokailuista sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Edellytämme keittiömestarin ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä pidät haasteista. Sinulta löytyy pelisilmää kiireenkin keskellä sekä halukkuutta asiakas- ja sidosryhmäkontaktien hoitamiseen. Sinulla on kokemusta keittiötoiminnan suunnittelusta erilaisten ravintolan sähköisten toiminnanohjausjärjestelmien (kuten Aromi) avulla, kokemusta sähköisistä kassajärjestelmistä, ajan tasalla olevat IT-taidot, hygieniapassi sekä ajokortti. Katsomme eduksesi työturvallisuuskortin. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
 
Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Sune Glader (puh. 040 553 8922). 

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.