Keittiömestari
Satakunnan Osuuskauppa, MaRa, Anniskeluravintolat, Ravintola Torero

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Porin Grill y Tapas Toreroon haetaan keittiömestaria

Porin Toreron esimiestiimiin haetaan keittiömestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen, 112,5h / 3vkoa.

Hakijalta edellytämme keittiöalan koulutusta ja työkokemusta. Keittiömestari vastaa ravintolan ruokatuotteesta niin laadun, kannattavuuden kuin työnjohdon osalta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, intohimoista ja aikaansaavaa otetta työn tekemiseen ja laadun johtamiseen. Henkilökunnan ammattitaidon kehittäminen valmentavalla otteella on merkittävässä roolissa. Työhösi kuuluu kehittää toimintaa, ruokatuotetta ja liikeideaa yhdessä ravintolapäällikön, esimiestiimin ja koko työryhmän kanssa. Odotamme hakijalta kokemusta tuloksellisesta johtamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja keittiötiimin toimintaa. Työntekijämme viihtyvät ja kasvavat meillä: S-ryhmän sisällä on paljon työntekijätarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Tarjoamme valitulle myös Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän loistavat henkilöstöedut.

Grill y Tapas Torero on espanjanmakuinen, kaupunkilaishenkinen bistro, joka kutsuu ystävät nauttimaan yhteisen pöydän ääreen jakamaan runsaita tapaksia ja espanjalaisessa, aidossa puuhiiligrilli Mibrasassa kypsennettäviä herkkuja. Torero on Satakunnan Osuuskaupan yksittäinen paikallisesti kehitettävä ja ohjattava ravintola. Porin Torerossa työskentelee 15 työntekijää.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toreron ravintolapäällikkö Greta Mäki, greta.maki@sok.fi tai puh. 044 725 1141.

Lähetä hakemuksesi viimeistään maanantaina 22.4.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256339
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori, Satakunta