(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haluatko olla mukana tekemässä jotain aivan uutta?


Etsimme nyt uuteen à la carte -ravintolaamme KEITTIÖMESTARIA Helsingin Vallilaan

Keittiömestarina vastaat keittiön toiminnasta mm. toiminnan suunnittelun, raaka-ainetilausten sekä inventaarioiden osalta. Pääset ideoimaan ja näyttämään taitosi suunnitellessasi ja luodessasi unohtumattomia makuelämyksiä asiakkaillemme. Valmistat tiimisi kanssa monipuolisia, maistuvia ja terveellisiä aterioita sekä pienempiä tarjottavia lounastajille ja kokouspalvelujen asiakkaille. Vastaat omavalvonnan toteutumisesta, osallistut omalta osaltasi vahvasti käytännön työntekoon keittiössä sekä asiakasyhteistyöhön. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-18 välille, mutta töitä saattaa olla satunnaisesti iltaisin tai viikonloppuisin ennalta sovitusti. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Rakastat asiakaspalvelua ja teet aina parhaasi. Haluat kehittää ja innovoida. Olet kiinnostunut alan trendeistä, ja luomu, lähiruoka ja vastuullisuus ovat lähellä sydäntäsi. Olet supliikki ja nautit myös avokeittiön puolella työskentelystä. Et kavahda haasteita tai stressaannu pienestä. Sinulla on positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan. Olet mukana tekemässä jotain aivan uutta!


Toivomme sinulta löytyvän tuntemusta niin edustus-, kuin à la carte -toiminnasta. Liiketoiminnan tunnusluvut eivät ole sinulle vieraita ja ymmärrät kannattavan liiketoiminnan salaisuudet. Eduksesi katsotaan puuhiiligrillien tuntemus, sekä Aromin tai muun vastaavan tuotannonohjausjärjestelmän hallinta. Lisäksi varastonhallinta, tilausten teko ja asiakaspalvelu sujuu sinulta rutiinilla. Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja kokemusta esimiestehtävistä viiden vuoden ajalta. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hyvää englannin kielen taitoa. Hallitset myös perus IT-järjestelmien käytön.Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.4.2019.  Kurkkaa ISS:llä vuoropäällikkönä työskentelevän Lazaron tunnelmia: https://www.youtube.com/watch?v=WrtzMoyTaiE


 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-