(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Avain onnistumiseen piilee vankassa osaamisessamme ja asiakaslähtöisessä palvelussamme.

Haemme nyt organisointikykyistä KEITTIÖMESTARIA Vantaan Honkanummelle.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. 

Keittiömestarina johdat tiimiäsi luomaan maukkaita ja ravitsemuksellisesti laadukkaita aterioita. Vastaat ruokalistasuunnittelusta ja raaka-aineiden tilauksista, varastonhallinnasta sekä johdat keittiösi tuotantoa kustannustehokkaasti ja perehdytät henkilökuntaa heidän tehtäviinsä. Osallistut käytännön työntekoon ja asiakasyhteistyöhön ja vastaat omavalvonnan toteutumisesta sekä keittiön työturvallisuudesta. Keittiömestarin toimenkuvaan sisältyy myös ravintolapäällikön sijaistaminen tarpeen vaatiessa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 07.00-14.30 välillä, mutta myös muut työajat ovat mahdollisia. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassaoleva työsuhde.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla keittiömestarin koulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Olet idearikas, pidät haasteista ja sinulta löytyy reippaasti paineensietokykyä. Sinulla on kokemusta tuotannon suunnittelusta erilaisten sähköisten järjestelmien (esimerkiksi Aromi, Jamix) avulla ja ajantasaiset IT-taidot. Pystyt työskentelemään sujuvalla suomen ja hyvällä englannin kielen taidolla ja sinulla on vahva peruskunto. Kohteen sijainnin ja työaikojen vuoksi ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa olisivat suotavia.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi ja edetä urallasi sekä ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Sanna Nummela, jonka tavoitat numerosta 0503848673. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 8.2.2019 oheisen linkin kautta tai soitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -