(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme nyt reipasta ja organisointikykyistä KEITTIÖMESTARIA asiakaskohteeseemme Nokian Renkaille.ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Keittiömestarina johdat 2 keittiötä sekä 11 hengen tiimiämme ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakaskohteessamme Nokian Renkailla. Vastaat keittiötoiminnasta, ravintolan ruokatuotteiden suunnittelusta, lounas-, take away- ja kahvilatuotteista sekä kokous- ja tilaustarjoiluista. Valmistat tiimisi kanssa maistuvia ja terveellisiä aterioita ja herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin. Vastaat omavalvonnan toteutumisesta sekä keittiön työturvallisuudesta. Opastat ja perehdytät henkilökuntaa ja johdat tiimiä ammattitaidolla. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen eli töitä on tarjolla 37,5 h/vko. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6–18 välillä ja lauantaisin päivävuorossa, mutta voi sisältää jaksoittain myös ilta- yö- ja viikonlopputöitä. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on lisäksi pelisilmää kiireenkin keskellä ja halukkuutta asiakaskontaktien ja sidosryhmien hoitamiseen. Olet idearikas ja pidät haasteista. Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä esimiestyöstä ja tehtävään soveltuva koulutus (keittiömestari / restonomi). Sinulla on kokemusta keittiötoiminnan suunnittelusta erilaisten ravintolan sähköisten toiminnanohjausjärjestelmien avulla, kokemusta sähköisistä kassajärjestelmistä ja hyvät IT-taidot. Sinulla on hygieniapassi ja taustasi on nuhteeton. Katsomme eduksesi työturvallisuus- sekä ensiapukortit ja salmonellaosaamisen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.  Lisätietoa tehtävästä antaa Katja Saarinen (puh. 040 5142751) arkisin klo 8-16 välillä. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -