(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
Långvik Congress Wellness Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Ryokan Oy hakee nyt kiitettyyn keittiöönsä kunnianhimoista KEITTIÖMESTARIA.

Korkeatasoinen keittiö on yksi Långvikin kehutuimmista palveluista ja merkittävä osa liikevaihtoamme. Ruokafilosofiamme on nykyaikainen, raaka-ainelähtöinen, luova ja luonnonläheinen. Sinulla on näkemystä ja kokemusta à la carte-toiminnoista, sekä toimivasta työkulttuurista.  Sinulla on edelläkävijän rohkea ote, kyky kantaa oman serviisin vastuu sekä aito halu kehittää keittiötä sesongin, trendien ja asiakaspalautteen suuntaisesti.

Olet paineensietokykyinen, vastuullinen, sekä positiivisella ja innostavalla otteella työskentelevä tiiminvetäjä. Herätät esimiehenä luottamusta ja tuot mukanasi innostavaa kokemusta.  Keittiö palvelee niin aamiais-, kokous-, terassi- kuin bankettipalvelua ja sinun vastuullasi on erityisesti à la carte. Ymmärrät silti kokonaisuuden ja pystyt vuorovaikutukseen myös muiden osastojen kanssa. Luotsaat tiimiäsi, luot menuja ja kehität prosesseja hyvässä hengessä varmistaen, että Långvik pysyy alansa huippuna keittiötuotteen osalta.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta keittiön esimiestehtävistä
  • luovan intohimoista näkemystä à la carte-annoksista ja vankkaa teknistä osaamista
  • kiinnostusta osallistua kate- ja myyntiseurantaan
  • tiimityöhön ja mentorointiin perustuvaa johtamistyyliä
  • aitoa halua kehittää ruokatuotetta ja keittiötiimiä alan referenssiksi pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen tehtävän, kasvussa olevan yrityksen dynaamisuuden sekä vapauksia toteuttaa näkemyksiäsi
  • inspiroivat kollegat, tavoitteelliset esimiehet sekä modernin ilmapiirin
  • hyvät työolosuhteet, hyvin varustellun tilavan keittiön ja upeat puitteet
  • vahvan brändin ja laadukkaan palvelukokonaisuuden
  • loistavat liikuntapalvelut työsuhde-etuna
  • ilmaisen parkkipaikan

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla maanantaihin 20.8.2018 mennessä osoitteeseen antti.lepantalo@langvik.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenjohtaja Antti Lepäntalo +358 40 820 4289