(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari
Break Sokos Hotel Eden

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Nyt on paikka auki ainutlaatuisessa kylpyläympäristössä, Break Sokos Hotel Edenin uniikeissa ravintoloissa! Haemme joukkoomme idearikasta ja ammattitaitoista keittiömestaria.

Haluatko olla mukana luomassa elämyksiä? Break Sokos Hotel Edenin ravintolat Ara ja Maisema ovat uniikkeja yksilöitään, joiden ruokatuotteen kehittämisestä kunnian nappaa keittiön henkilökunta. Oletko etsimämme innovatiivinen keittiömestari? Tehtävässäsi tulet kehittämään ravintolamme liikeideaa ja vastaamaan keittiötoimintojen sujuvuudesta sekä laadukkaasta tuotteesta.

Sinulle on selvää, että keittiötyö on asiakaspalvelua parhaimmillaan ja asiakaskokemus on aina ykkönen. Haluat jakaa ympärillesi iloa ja energiaa yllättävissäkin tilanteissa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja henkilöstöjohtamisesta.
Tarjoamme sinulle paikan huipputiimistämme, jossa olet osana johtoryhmää tuottamassa elämyksiä ja tuloksia. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi 13.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja:
Sanna Tenhunen
Ravintolapäällikkö
Break Sokos Hotel Eden
sanna.tenhunen@sok.fi
puh. 050-4366 868