(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Yyterin Virkistyshotelliin
Yyterin Kylpylähotelli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Yyterin Kylpylähotelli Oy
Yyterin virkistyshotelli on Porin Yyterissä toimiva kylpylä- ja kongressihotelli. Hotellin Meriravintolassa voit nauttia maukkaasta ruuasta dyyniluonnon keskellä, merinäköalasta ihaillen. Majesteettisen hiekkarannan lisäksi meillä on kaartuva taivas, eksoottinen rantaluonto ja aina aava meri.

Viimeisin laajennus valmistui tammikuussa 2019, lisäten koko Yyterin alueelle ennennäkemättömän korkeatasoisia palveluita tilaussaunoineen, kattoterasseineen ja sviitteineen. Seinien uudistuessa hotellin ydin on myös kypsynyt ja kehittynyt, ympäröivän Yyterin mukana – tätä muutosta säteilee nykyinen nimemme, Virkistyshotelli Yyteri.

www.virkistyshotelli.fi
Toimenkuva
Yyterin Virkistyshotelli hakee nyt keittiömestaria kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi otat vetovastuun keittiön toiminnasta sekä sen taloudellisesta puolesta. Työnkuvasi on monipuolinen ja työtehtäviisi kuuluu muun muassa ruokalistojen laatiminen, keittiön työvuorosuunnittelu, myynnin seuraaminen sekä tilauksista ja varastosta huolehtiminen. Osallistut ruuanvalmistustehtäviin, mutta ennen kaikkea saat myös muut valmistamaan hyvää ruokaa! Keittiömestarina vastaat keittiön henkilöstöasioista, töiden organisoinnista ja tärkeimpänä toimit innostavana esimiehenä tiimillesi.
Odotamme sinulta
Olet tavoitteellinen ja aidosti kiinnostunut omalla toiminnallasi luomaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa sinulle tilaisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi. Samalla saat myös mahdollisuuden olla kehittämässä koko ravintolan toimintaa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta ennen kaikkea olet loistava tiimipelaaja.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta ravintola-alalta. Vastaavanlaiset työtehtävät katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elokuun lopussa. Rekrytoinnista vastaa VMP, joten haethan paikkaa osoitteessamme www.vmp.fi. Liitäthän profiilin yhteyteen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen.

Yhteydenotot ja lisätietoja soittamalla arkisin klo 9-16.
Yhteyshenkilö HR-Koordinaattori Senni Prusti p. 040 307 5252, senni.prusti@vmp.fi
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Senni Prusti, senni.prusti@vmp.fi, 040 307 5252
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.