(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari (Valkeakoski)
Rusticheria Stella / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme, Pirkanmaallakin palkitulle Rusticheria Stella ravintolalle vakituiseen työsuhteeseen

KEITTIÖMESTARIA 

Rusticheria Stella on Valkeakoskella sijaitseva italialainen á la carte ravintola, jossa ruokaa valmistetaan asiakkaille täydellä sydämellä lähellä tuotetuista raaka-aineista, yllätyksellisesti ja laadukkaasti. Stellassa on 100 paikkainen ravintola, kaupungin kaunein kabinetti 52 hengelle, pieni pubi, gelateria sekä kesäterassi 80 hengelle.  
Keittiömestari pääsee mukaan ammatilliseen tiimiimme, vastaamaan keittiön päivittäisestä johtamisesta sekä toimimaan ravintoloitsija-keittiömestarin oikeana kätenä.

Omaat jonkin verran kokemusta esimiestyöstä, olet innovatiivinen, rohkea sekä ammattiylpeä kokki. Rakastat klassista italialaista ja modernia skandinaavista ruoanlaittoa. Tuot tiimiimme positiivisuutta ja innostusta, eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Joustavuus ja tiimityötaidot ovat sinulle avaintaitoja.

Toivomme sinulta 

-jonkin verran aiempaa esimieskokemusta

-hyviä organisointitaitoja

-luovuutta

-energistä asennetta

-à la carté -osaamista


Tarjoamme sinulle

-ammattitaitoisen ja iloisen henkilökunnan

-mielenkiintoisen ravintolatyön, mikä sisältää myös catering -ja tilausravintolatoimintaa

-osaavan ja kunnianhimoisen perheyrityksen tuen

-tarvittaessa autamme asuntojärjestelyissä


Lähetä meille työhakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tai viimeistään helmi-maaliskuun aikana. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR – konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.

Halusimme tuoda palan aitoa italialaista ruokafilosofiaa Pirkanmaalle. Stella on ravintola, jossa on italialaisia makuja ja lähiruuan arvostusta.