(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Unicafe, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Miltä kuulostaa hyönteisravinto, ruokainnovaatiot, vegaaniruoka, luomu, Reilu kauppa, hävikkiruoka - UniCafe tunnetaan fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistajana ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Tervetuloa mukaan!

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista KEITTIÖMESTARIA Unicafeseen

Työssäsi vastaat suuren opiskelijaravintolan keittiön liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta päivittäistoiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Toimit ravintolapäällikön alaisuudessa ja keittiötyöntekijöiden esihenkilönä.

Koulutuksella ja kokemuksella hankittu ammattitaito sekä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen antavat edellytykset työssäsi onnistumiseen. Sinulta löytyy suurkeittiöalan, tilausravintolatoiminnan ja ketjutoiminnan kokemusta sekä halua tulosvastuulliseen ja menestyksekkääseen ravintolan keittiön johtamiseen. Olet reipas ravintola-alan osaaja, jolla riittää virtaa ja hymyä tiukemmassakin työtahdissa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkauksesta voimme keskustella ja työtehtävät on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- vankkaa kokemusta suurtalouskeittiöstä sekä tilausravintola- ja ketjutoiminnoista
- tulosvastuullisuutta
- halua johtaa ravintolankeittiötä esimerkillä
- suomen ja englanninkielen taitoja
- hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

- loistavat henkilöstöedut
- päiväpainoitteisen työn
- huikean asiakaskunnan
- hyvän työilmapiirin ja osaavien ammattilaisten tuen
- työpaikan, jossa sinun on helppo viihtya ja kasvaa


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi samantien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi