Keittiömestari, Tampere-talo, NoHo Partners
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Keittiömestariksi Tampere-taloon!

Tampere-talo on pohjoismaiden suurin kokous- ja kongressikeskus, joka on tunnettu loistavasta ruoasta ja palvelusta. Tampere-talon kokous- ja ravintolatilat tarjoavat tyylikkäät puitteet niin kokoustarjoiluihin, yritys- perhejuhliin kuin kongressin jälkeiseen illalliseenkin. Keittiöllemme on tärkeää lähi- ja luomuruoka kansainvälisellä twistillä. Koko talon kapasiteetti vastaanotoilla on 3000 henkilöä.

-------

Haemme  keittiömestaria, joka on jo keitetty monissa sopissa.
Odotamme positiivista asennetta, paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja,

organisointikykyä ja joustavuutta.Olet iloinen mestari joka haluaa ratkaista kaikki haasteet keittiöpäällikön oikeana kätenä.

---------- 

Tarjoamme vaikutusmahdollisuuden isossa talossa monipuolisten kokonaisuuksien äärellä. Huippukivan työyhteisön, mielekkään työnkuvan, mahdollisuuden kehittyä urallasi ja mahtavat henkilöstöedut!


----------

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja lisätiedot

Juhana Paturi

juhana.paturi@tampere-talo.fi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1247844
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere