(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Social Burgerjoint, Helsinki
The Social Burger Joint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Hakusessa energisoivalla asenteella varustettu ja erinomaisella esimerkillään tiimiänsä johtava keittiömestari. Pesti on vakituinen ja asemapaikkasi on Helsingissä.

Social Burgerjoint on kahden intohimoisesti ruokaan suhtautuvan kaverin, Herkon ja Pikkiksen perustama yritys, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin ruutupaperille Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Social Burgerjoint -ravintoloita on tällä hetkellä kuusi kappaletta Helsingissä, Haminassa, Keravalla ja Porvoossa. Ja lisää tulee.

TEHTÄVÄSI?

KEITTIÖMESTARINA vastaat keittiösi operatiivisesta johtamisesta. Vastuullasi on keittiön siisteys, sujuva toiminta sekä raaka-ainetilaukset. Keittiömestarina vastaat, että keittiön henkilökunta on perehdytetty riittävällä tasolla tuotteeseen ja että henkilökunnan osaamista kehitetään jatkuvasti.

Suhtaudut työntekijöiden työhyvinvointiin ja -tyytyväisyyteen kunnianhimoisesti. Kiität ja kannustat, kehut ja palkitset henkilökuntaasi onnistumisista, tuet ja opastat, neuvot ja tsemppaat, kun vetelä osuu tuulettimeen. Jos sinulta kysytään, niin Burgerhoodissa onnistutaan ja voitetaan, yhtä lailla kuin kompastutaan ja noustaan ylös, yhdessä. Aina.

SINÄ?

Kokemus puhuu ja sitähän sinulle on sopivasti vastaavista tehtävistä kertynyt. Johdat aina omalla esimerkilläsi joukkojasi, koska brändimme henki ja energia kulminoituu tiimisi silmissä sinuun. Luot aktiivisesti ympärillesi kaverin pärjäämistä ja onnistumista tukevaa työkulttuuria, jotta pystytte kimpassa tarjoamaan parasta asiakaspalvelua ja burgeria aina yhtenä rintamana. Kokemus, osaaminen, energia ja asenne – nämä elementit on onnistuttu teikäläisen persoonaan aika hurmaavasti paketoimaan.

Joten…Welcome To The Burgerhood!