(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Scandic Park
Scandic Park

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Scandicin arvot Be Caring, Be You, Be Bold ja Be a Pro ovat sinulle luontaisia tapoja toimia työssäsi. Välität vieraista ja työympäristöstäsi sekä olet reilu ja iloinen tiimipelaaja. Haastat itseäsi ylittämään vieraidemme odotukset ja haluat kehittää toimintaa omalla ammattitaidollasi.
Olemme tiivis työyhteisö ja otamme avosylin uudet henkilöt tiimiimme mukaan. Tuemme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan keittiötyöskentelyyn, tiimisi johtamiseen ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme. Pääset myös nauttimaan Scandic:in hyvistä henkilöstöeduista. Voit lomallasi hyödyntää laajaa hotelliverkostoamme ja yöpyä henkilökuntahintaan hotelleissamme.

Alla vielä listattuna muutamia asioita mitä haemme tulevalta Keittiömestarilta, lukaise ne ja laita hakemusta tulemaan.

Vastuualueenasi on Helsingin suurimman hotellin operatiivinen keittiöesimiestyö. Työhön sisältyy muun muassa ruokatuotteen maun, ulkonäön ja esivalmistustyön toteuttamista ja kehittämistä keittiöpäällikön johdolla ja yhdessä muun tiimin kanssa. Keittiömestari on meillä hyvin näkyvässä ja vastuullisessa asemassa. Hänellä on työssään mahdollisuuksia vaikuttaa moneen asiaan, myös omaan työhönsä ja sen sisältöön.

Toivomme, että arvostat laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokatuotettamme edelleen.

Työtehtävät sisältävät sekä suorittavaa, että hallinnollistakin työtä, ajoittuen pääsääntöisesti 8-23 välille.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Teppo Säkkinen.