Keittiömestari, Salve, Helsinki, HOK-Elanto
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Etsimme ammattitaitoista keittiömestaria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Ravintola Salveen Helsinkiin!

Tervetuloa rakentamaan Restaurant Love -tarinaa kanssamme!

Merimiesmeininkiä jo yli 120 vuotta. Ravintola Salve on kiinteä osa Hietalahden historiaa. Ravintolan kunniakas taival alkoi jo vuonna 1897. Kuuluisat ja ehkäpä maan parhaat silakat sekä merimiesten kulta-ajoilta säilynyt Salven pannu ovat edelleen listalla. Pitkästä ja värikkäästä historiastaan huolimatta Salve elää vahvasti ajan hermolla. Salvesta on vuosikymmenten saatossa muodostunut aikuisten kulttiravintola, jossa viihtyvät niin taiteilijat, kirjailijat, työmiehet kuin herrat ja rouvatkin.

Salven keittiö etsii nyt kapteeniaan! Keittiömestarina sinulle tärkeää on laadun varmistaminen, oma lähijohtaminen sekä keittiötiimin innostuneen työfiiliksen mahdollistaminen ja ammattitaidon vahvistaminen. Arvostat hyviä raaka-aineita ja osaat organisoida tekemisen tehokkaaksi. Ymmärrät liiketoiminnan keskeisiä tunnuslukuja ja kaikki mikä keittiöstäsi asiakkaalle tarjotaan, on maistettu herkulliseksi. Työssä onnistumisen tukena sinulla on Salven ravintolapäällikkö Sirpa Mäkelä huipputiimeineen! Sirpan sanoin: "kun kurssi on kohti asiakasta ja suunta on yhteinen, tuulet ovat suotuisia" ja näinhän se Salvessa on.

Meille tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta. Työ tapahtuu keittiöstä käsin.


Edellytämme sinulta

Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat intohimo tekemiseen ja elämysten mahdollistaminen asiakkaillemme
yhdessä koko tiimin kanssa
Hoidat hommat positiivinen pilke silmäkulmassa
Sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta vastaavista tehtävistä


Tarjoamme sinulle

Pääsyn osaksi Restaurant Love -perhettä
Luotettavan työpaikan
S-ryhmän ja HOK-Elannon kattavat henkilöstöetuudet
Erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä


Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja pystyimme pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle. Tsekkaa vielä : Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Ravintola Salve


Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto
#restaurantlove


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524750
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki