(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Ravintola Zilla
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Zilla on tyylikäs ja rento ravintola Vantaan Tikkurilassa. Zillassa olemme keskittyneet luomaan monipuolisen kattauksen makuelämyksiä, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Zillan ydintä on yhdessä syöminen. Ruokalistallamme tuomme tätä esille esimerkiksi erikokoisilla annoksilla, joita on helppo isommassakin seurueessa yhdistellä ja maistella.


Etsimme nyt asiakkaallemme ravintola ZILLAAN suorarekrytointina KEITTIÖMESTARIA Vantaan Tikkurilaan.


Odotamme sinulta vahvaa kokemusta keittiötiimin johtamisesta, esimiestyöstä sekä organisointitaitoja ja näyttöä keittiön ja salin toimivasta yhteistyöstä. Ymmärrät myös asiakaspalvelun tärkeyden osana toimintatapojasi.

Keittiömestarin roolissa vastaat ruokalistojen (sis. A'la Carte) innovatiivisesta suunnittelusta, työvuorojen suunnittelusta, sekä toimit suorana esimiehenä n. kahdeksan henkilön tiimille. Raportoit ja vastaat pääsääntöisesti suoraan ravintolapäällikölle sekä keittiötoimenjohtajalle.

Tehtävässä pääset innovatiivisesti toteuttamaan näkemyksiäsi ja rakentamaan maukasta asiakaskokemusta hyödyntäen alan trendejä upeassa, jo 25 vuotta vanhassa, menestyksekkäässä perheyrityksessä.

Työajat ovat ma-su, klo 8:00-24:00 välisellä ajalla.

Ravintolaan voit tutusta täältä: https://www.zilla.fi/


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi