(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari ravintola Mankeliaittaan Krapihoville
Krapihovi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Krapin herkullinen tarina elää keittiössä. Se syntyy vuodenaikojen kiertokulusta, puhtaista suomalaisista raaka-aineista ja talon historiasta. Hyvään ruokaa laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän.

Ravintola Krapihovin lisäksi pihapiirin puistossa on Palvaamo, Aitta, Alitupa, Viinikellari, Ravintola Mankeli & kesäterassi, Hotelli vanhassa navetassa sekä kesäteatteri. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna.

Tule kesäksi vetämään kesäravintola Mankelin keittiötä.

Odotamme sinulta kykyä johtaa keittiötoimintoja sesonkiravintolassa. Ymmärrät mitä on kesäinen ruoka ja tiedät mistä hyvä maku syntyy ja mitä se merkitsee. Olet joukkueen johtaja ja hyvän hengen ylläpitäjä. Tykkäät haasteista, osaat lukea lukuja sekä sitoutua tavoitteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn laadukkaassa kesäravintolassa, viihtyisässä ympäristössä ja hyvässä työyhteisössä. Tule kesäksi rakentamaan Krapia osaksi parasta Suomea. Elämäntilanteestasi riippuen voi työsuhde olla kesäsesongin mittainen määräaikaisuus tai vakituinen pesti jolloin päässet rakentaamaan Krapihovin legendaarista ruokatuotetta.

Edellytykset työnsaannille: Keittiömestari, Erittäin hyvä suomenkieli
Eduksi luettavat asiat: Sesonki 2019