(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Ravintola Kiisa, Levi
Osuuskauppa Arina

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haemme nyt asiakkaallemme RAVINTOLA KIISAAN keittiömestaria.

Kiisa on uniikki ravintola, jonka ruokalistojen suunnittelu, ruokatuotteen laadun kehittäminen ja ylläpitäminen ovat keittiömestarin vastuulla. Vastaat keittiön operatiivisesta toiminnasta, sovittujen toimintamallien noudattamisesta, sekä asiakas- ja työtyytyväisyyden ylläpitämisestä yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Johdettavaksesi saat ammattitaitoisen ja upean tiimin. Tukenasi toimii laaja Osuuskauppa Arinan mara-esimiesten verkosto sekä S-ryhmän kattavat sisäiset palvelut. Lisäksi pääset osaksi Break Sokos Hotel Levin, Osuuskauppa Arinan ja S-ryhmän hyviä henkilöstöetuja.

Pärjätäksesi tehtävässä, tulee sinulla olla kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Haluat kehittää työyhteisöä ja kehittyä itse esimiehenä. Ajattelet asiakaslähtöisesti, olet innovatiivinen ja aidosti kiinnostunut ruuasta. Esimiehenä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot, jämäkkää vastuunotto- ja päätöksentekokykyä sekä näyttöä tuloksenteosta.

Kiisan keittiömestarina pääset kehittämään palveluja ja tuotteita asiakkaille ympäri maailmaa ja saat olla osana Lapin matkailun upeaa tarinaa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pian, sillä täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Hae tunturiin duuniin. Edellytykset työnsaannille:

  • Esimies

Eduksi luettavat asiat:

  • Lappi

    Edellytykset työnsaannille: Esimies
    Eduksi luettavat asiat: Lappi