Keittiömestari Rami Visulahteen
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.

Ramin Konditoria avaa Mikkelin Visulahteen 5-tien varrelle Suomen herkullisimman taukopaikan!

Haemme uuteen avattavaan Rami Visulahteen vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin


Keittiömestaria


Keittiömestariksi haemme kokenutta keittiöalan ammattilaista, jolla on aitoa kiinnostusta ruokatuotteisiin ja reseptiikkaan sekä halua niiden kehittämiseen. A la carte, buffet-ruokailut ja kiviuunipizzat kuuluvat ravintolan arkeen.

Keittiömestari toimii keittiöpäällikkönä, joten sinulla on hyvät esihenkilötaidot ja pystyt omalla esimerkilläsi johtamaan kokonaisuutta. Sinulla tulee olla erinomainen oman työn organisointikyky menestyäksesi tehtävässä. Toiminnassasi näkyy myös vahvasti kate- ja laatuajattelu. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiömestarin työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn täysin uudessa keittiössä sekä pääsyn osaksi huipputiimiä! Kokoaikainen keittiömestarin työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään tammikuussa 2022 ja työsopimus tehdään suoraan Ramin Konditorian kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886 ja yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

Jos koet olevasi etsimämme keittiöalan ammattilainen, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 6.12.2021 mennessä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524882
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli