(Poistunut julkaisusta)

KEITTIÖMESTARI /-PÄÄLLIKKÖ
Ravintola Factory

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

HAEMME KEITTIÖMESTARIA/-PÄÄLLIKKÖÄ OTANIEMEN FACTORYYN

Ravintola Factory on vakavarainen ja voimakkaasti kasvava Suomalainen ravintola-alan yritys, joka toimii tällä hetkellä Helsingissä ja Espoossa. Ketjuun kuuluu tällä hetkellä 13 Factory -ravintolaa. Työllistämme noin 150 henkilöä ja liikevaihtoa edellisellä tilikaudella noin 13 miljoonaa euroa. Työ -ja asiakastyytyväisyyttä mitataan Factory -ravintoloissa säännöllisesti ja tulokset ovat kiitettävää tasoa, työsuhteet ovat toimialan keskiarvoa pitkäkestoisempia.

Otaniemen Ravintola Factory sijaitsee nopeasti kehittyvässä Espoon Otaniemessä ja palvelee asiakkaitaan monipuolisesti, salaattibaarilla, lounasbuffetilla, kahvilatoiminnoilla, sekä kokous- ja juhlapalveluilla talon yrityksiin ja ulkopuolelle. Haemme uutta päällikköä monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin. Odotamme hakijoilta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta tekemisestä, sekä esimiestyöstä.

KEITTIÖMESTARILTA/-PÄÄLLIKÖLTÄ ODOTAMME AINAKIN NÄITÄ ASIOITA

  • Vankkaa ja tuloksellista näyttöä keittiömestarin/-päällikön työstä
  • Henkilöstöasioiden hallintaa, ihmisten johtamista ja jämäkkyyttä
  • Olet tiimipeluri, mutta samaan aikaan osaat tehdä töitä itsenäisesti
  • Hallitset Otaniemen ravintolan monipuolisen tarjonnan ja ajattelet asiakaslähtöisesti
  • Haluat menestyä ja kehittää ravintolaa ja henkilökuntaasi

Haluatko olla mukana kehittämässä itseäsi ja Ravintotalot Oy:tä liiketoiminnallisen tuloksen tekemisessä ja vaikuttaa sillä myös mahdollisesti omaan ansaintaasi?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin Kyllä: laita meille hakemus palkkatoiveineen 13.12.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@ravintolafactory.com