(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Ouluun (1399)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Technopolis Peltolan kampukselle

KEITTIÖMESTARIA

Technopolis Peltolan Myrsky-ravintola antaa asiakkaalle mahdollisuuden monipuoliseen ja vaihtuvaan lounasruokailuun. Miellyttävä ravintolaympäristö on tärkeä asiakkaiden kohtaamisen ja verkottumisen mahdollistaja. Lounasruuan lisäksi vastaamme kahvilatoiminnasta sekä asiakkaamme kokous- ja edustustarjoiluista.  

Käy katsomassa tunnelmia toimipaikoistamme Sodexo Technopolisten Facebook -sivuilla ja Technopolis Peltolan ruokalistaa

Keittiömestarina toimit saumattomasti yhteistyössä ravintolapäällikön ja salipuolen esimiehen kanssa. Vastaat keittiön operatiivisesta toiminnasta, laatutavoitteiden toteutumisesta sekä toiminnan tuloksellisuudesta. Osallistut itse käytännön keittiötyöhön. Vastaat raaka-aineiden tilaamisesta, inventaarioista, katteen ja hävikin seurannasta sekä omavalvonnasta.

Vastuullasi on myös liikeidean mukaisen toimintamallin toteutus ja kehittäminen yhdessä ravintolapäällikön kanssa.  Työssäsi käytät päivittäin erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä.

Odotamme

Edellytämme sinulta useamman vuoden kokemusta ja näyttöä aikaisemmasta keittiötoiminnan menestyksellisestä hoitamisesta.  Sinulla on kokemusta monipuolisen ja laadukkaan ruokatuotteen valmistamisesta. Hallitset myös ala carten ja edustustasoisen ruuanvalmistuksen. Haluat omalla toiminnallasi varmistaa palvelukokonaisuuden onnistumisen.

Pystyt kehittämään ja ylläpitämään modernin ravintolan ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja henkilöstön esimiehenä saat tiimin toimimaan yhteisten päämäärien eteen.

Hallitset suomen kielen lisäksi myös englannin työkielenä ja sinulla on kokemusta yleisimmistä toimisto-ohjelmista (MS Office). Lisäksi halua oppia tuotannonohjaus-, tilaus- ja henkilöstöjärjestelmämme.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin kello 6.00-16.00 välille.  Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ravintolapäällikkö Sanna Kaunisharju 050 345 0905, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.