(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari opiskelijaravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimme nyt  organisointikykyistä KEITTIÖMESTARIA opiskelijaravintolaan Porvooseen.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Olet ammatistasi ylpeä, rakastat maukkaan ruoan valmistamista ja haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä. Keittiömestarina johdat keittiön tuotantoa ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Vastaat raaka-aineiden tilauksista, toiminnan suunnittelusta ja tuotekehityksestä yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Meillä osallistut myös käytännön työntekoon ja asiakasyhteistyöhön. Työaika sijoittuu arkisin klo 06-18:30 välille, mutta toivomme valmiutta tehdä satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Edellytämme kokemusta lounasruokailusta, erilaisista ruoanvalmistusmenetelmistä sekä kokous- ja edustustoiminnasta. Sinulla on keittiömestarin erikoisammattitutkinto ja vähintään 5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet idearikas ja ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Sinulla on kokemusta tuotannon suunnittelusta erilaisten sähköisten järjestelmien (Aromi, Jamix) avulla sekä ajantasaiset IT-taidot. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Hygienia- ja ravitsemuspassi ovat tehtävässä välttämättömiä, työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.11.2018 ja työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun 2018 aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -