Keittiömestari, NJK, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Valkosaaren vuonna 1900 rakennettu huvilatyyppinen ravintola on kesäkauden parhaita juhlapaikkoja, kaupungin suosituin rapu- ja illallisravintola. NJK:lla järjestetään mm. erilaisia pursiseuran tapahtumia, monipuolisia juhlatilaisuuksia, ala carte illallisia ja kesäkautemme päättyy herkullisiin rapujuhliin.

Etsimme kesätiimiimme ammattitaitoista KEITTIÖMESTARIA.

Toivomme sinulta hyviä organisointitaitoja, kykyä työskennellä paineen alla ja ammattitaitoa johtaa esimerkillä keittiötiimiäsi kohti tavoitteita. Työtehtävät alkavat mahdollisimman pian ja kestävät syyskuun loppuun asti. Otamme huomioon tuntitoiveesi ja palkkauksesta voimme keskustella.


Edellytämme sinulta

- ravintola-alan tutkintoa ja kokemusta keittiömestarina toimimisesta
- hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä
- halua johtaa esimerkillä ja taitoa hurmata sekä työntekijät että asiakkaat
- suomen- ja englanninkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen työn tulevalle kesälle upeissa merimaisemissa Helsingin edustalla
- monipuoliset työtehtävät ja mukavan tiimin
- erinomaiset henkilökuntaedut ja upeat kehittymismahdollisuudet urallesi


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi tähän tehtävään sopiva henkilö, lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si saman tien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269284
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki