(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Meripaviljonki, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Etsimme Meripaviljonkiin

KEITTIÖMESTARIA

Ravintola Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola Helsingin Hakaniemessä. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana. Meripaviljonki on erikoistunut meren herkkuihin: kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin, joita varten salissa on oma allas. Vaikka Meripaviljonki on kala- ja äyriäispainotteinen ravintola, listalta löytyy toki myös kasvis- ja liharuokia. Sunnuntaisin on tarjolla tasokas Meribrunssi. Meripaviljongissa nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Asiakaspaikkoja Meripaviljongissa on n 170 ja henkilökuntaa vajaa 20.

Haemme jo esimieskokemusta ja näyttöjä omaavaa keittiömestaria johtamaan upeaa Meripaviljonkia. Luonteeltasi olet jämäkkä, oikeudenmukainen ja kannustava esimies - motivoit henkilökuntaasi omalla esimerkilläsi ja johtamisellasi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja sinun paineensietokykysi on hyvällä tasolla. Lähin esimies on Graniittiravintoloiden keittiötoimenpäällikkö.

Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen puitteisiin ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- hyvää gastronomista osaamista etenkin kala- ja äyriäistuotteista
- tinkimätöntä laadun ylläpitoa
- kehitysmyönteistä ja joustavaa asennetta, sekä halua oppia myös itse lisää
- kokemusta ja näyttöjä keittiötoimintojen sekä ihmisten johtamisesta
- sitoutuneisuutta, yhteistyökykyä ja tuloshakuisuutta


Tarjoamme sinulle

- innostavaa ja oikeudenmukaista johtamista
- monipuolisen työnkuvan
- työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päästä
- hyvät henkilöstöedut
- kilpailukykyisen ja tulokseen perustuvan palkkauksen


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?
Lähetä meille työhakemuksesi mahdollisimman pian - paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249