Keittiömestari, Lapland Hotels Ylläskaltio, Ylläs
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020
Tule sinäkin mukaan kokemaan kanssamme Lapin luonnon mystiikkaa! Kengän alla narskuva lumi, kelohonkametsät ja revontulet sekä luonnon läheisyys tarjoaa hienot ja kuvaukselliset puitteet harrastuksille.

Etsimme KEITTIÖMESTARIA Lapland Hotels Ylläskaltioon, Ylläkselle, tulevaan talvikauteen 2020-2021.

Ylläskaltion aitojen makujen Buffet-päivällinen seisovasta pöydästä on monen Ylläksen kävijän mielestä paras tapa syödä hyvin ja ihailla samalla upeaa tunturimaisemaa panoraamaikkunoista. Ylläskaltio tarjoilee vierailleen päivällisen lisäksi myös maittavan buffet-aamiaisen sekä sesongille keittolounaan.
Ryhmille tarjolla tilauksesta myös erikois-illallisia pihalla sijaitsevassa tunnelmallisessa kodassa.

Työtehtäviisi kuuluu laadukkaan ruokatuotteen valmistus Ylläskaltion buffet-ravintolaan, ruokatuotteen ja keittiön kehittäminen ketjun tuella sekä keittiön esimiehen tehtävät työvuorolistasuunnitteluineen ja tilausten hoitoineen.
Voit olla joko nouseva kyky tai pitkän linjan konkari. Jos omaat esimerkiksi vahvan vuoromestari-taustan, voi tämä olla juuri sinulle sopiva paikka urasi kannalta.

Työt alkaa marraskuussa 2020 ja kestävät talvisesongin 2021 loppuun. Hyvin menneen kauden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä myös seuraaviin sesonkeihin tai jatkaa Lapland Hotelsin kesäkohteissa!

Tiesitkö muuten, että kaltio tarkoittaa Lapissa lähdettä? Ylläskaltion nimi pohjautuukin hotellin pihassa olevaan omaan lähteeseen, joka ei jäädy kovilla talvipakkasillakaan! Lapland Hotels Ylläskaltio sijaitsee keskellä Äkäslompolon aitoa lappilaista kylää, jota ympäröi seitsemän tunturia.
Ylläs on tunnettu erityisen hyvistä retkeilymahdollisuuksistaan sekä talvella monipuolisista rinteistään


Edellytämme sinulta

Vahvaa alan osaamista ja kokemusta ja soveltuvaa koulutusta.
Vankkaa osaamista juuri buffet-keittiön työtehtävistä
Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.
Aitoa intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä.
Tulet toimeen myös englanninkielentaidollasi.
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Etsit pitkäaikaista suuntaa työurallesi ja olet valmis sitoutumaan.
Voimassa olevaa salmonellatodistusta ja hygieniapassia.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kasvaa esimiehenä ja luoda ura, jolla varmasti pääsee eteenpäin myös tulevaisuudessa.
Mielenkiintoisen ruokatuotteen, jonka tekemisessä kartutat omaa tietämystäsi sekä osaamista.
Tuot mukanasi omaa ammattitaitoa kehittääksesi tuotetta osana Lapland Hotelsin kuuluisaa lappilaista makumaailmaa.
Mahdollisuuden työnkiertoon myös muissa Lapland Hotelsin kohteissa.
Hyvän ja motivoituneen työyhteisön.
Kilpailukykyisen palkkauksen.
Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Palkkaamme aina päämääränä toistaiseksi voimassaoleva työsuhde mutta räätälöimme myös tarvittaessa sesongin mittaisia sopimuksia asiakastoimeksiantojen mukaan.


Arvostamme

Asiakaspalvelu, laadukkaan ruokatuotteen valmistaminen kustannustehokkaasti sekä myyminen ovat luontaisia kykyjäsi. Osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi.


Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi liittäen se tähän hakuilmoitukseen. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkapyyntösi.
Muistathan mainita hakemuksessasi suosittelijasi, jolloin nopeutat hakemuksen käsittelyä.

Täytä hakemus heti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Lisätietoja

Minna Mantovaara

Rekrytointikonsultti, matkailu- ja sesonkitoimialat
Recruitment Consultant, Travel and Leisure industry
StaffPoint Oy || Tunturintie 22 || 95970 Äkäslompolo
020 7206 667
minna.mantovaara@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373522
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Äkäslompolo