(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Lapland Hotels Pallas
Lapland Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Nyt on mahdollisuutesi päästä luonnon ja aktiivisen outdoor -elämäntyylin pariin sekä vaikuttamaan yhden Suomen tunnetuimman brändin ruokatuotteeseen!

Haemme keittiöalan ammattilaista, joka on kiinnostunut jatkamaan uraa upean Lapland Hotels Pallaksen keittiömestarin tehtävissä. Maineikas Lapland Hotels Pallas on maamme ensimmäinen tunturihotelli ja sen keittiötä arvostetaan laajasti. Etsimme keittiömestaria tulevaan talvikauteen 2019-2020.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on kunnianhimoinen ja joustava asenne työntekoon. Ymmärrät menestyksen muodostustuvan asiakkaan odotusten ylittämisestä sekä reippaan henkilökuntasi motivoimisesta. Olet tiimihenkinen, sinulla on hyvä laatusilmä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aiempaa kokemusta keittiösta esimerkiksi vuorovastaavana tai esimiehenä ja olet motivoitunut ottamaan urallasi seuraavan askeleen keittiömestariksi.

Vastuualueesi

Odotamme sinulta kykyä johtaa keittiötoimintoja. Ymmärrät mitä on hyvä ruoka sekä tiedät mistä hyvä maku syntyy ja mitä se merkitsee. Olet esimiehenä hyvän hengen ylläpitäjä, pidät tiimityöskentelystä ja osaat myös ohjata ja ohjeistaa tiimiäsi kiireisempinäkin aikoina. Tykkäät haasteista, osaat tulkita lukuja sekä sitoutua tavoitteisiin. Johdat keittiötä taloudellisesti kannattavasti. Toivomme, että sinulla on myös aito halu tuoda osaamisesi esille. Hallitset sekä suomen, että vähintään jossain määrin myös englannin kielen.

Keittiömestarina työtehtäviin kuuluu esimiestöiden lisäksi osallistuminen suorittavaan työhön. Teet myös yhteistyötä Lapland Hotels -konsernin yhteyshenkilöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokoaikaisen, kuukausipalkkaisen työn marraskuusta 2019 noin 3.5.2020 asti. Toivomme, että voisit aloittaa työt marraskuun puolenvälin jälkeen, mutta viimeistään joulukuun alussa.

Lapland Hotelsilla tunnistetaan lahjakkuudet ja he pitävät huolta työntekijöistään. Tarjolla on erilaisia houkuttelevia urapolkuja ja kilpailukykyinen palkkaus. Bonuksena tulevat myös suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä ketjun valtakunnallinen yhteistyö. Jos kausi on onnistunut, sinulla on todella hyvät mahdollisuuden työllistyä jatkossa muihin Lapland Hotelsin toimipaikkoihin vaikkapa myös vakituiseen työsuhteeseen.

Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen p.050 342 6764 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, p. 050 413 1220, etunimi.sukunimi@barona.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 19.11.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille:

  • Positiivinen asenne
  • Keittiöalan työkokemus
  • Taloudellisen kannattavuuden ymmärtäminen
  • Suomen kieli

Eduksi luettavat asiat:

  • Esimieskokemus
  • Lappi
  • Yrittäjähenkisyys
  • Englannin kieli