Keittiömestari, Lapland Hotels Luosto
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021
KEITTIÖMESTARI LAPLAND HOTELS LUOSTOTUNTURIIN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Oletko kokenut keittiöalan ammattilainen, jolla on aito kiinnostus Lapin luonnon innoittamiin ruokatuotteisiin ja paloa niiden kehittämiseen? Lapland Hotels Luostolla sinulle avautuu hieno mahdollisuus päästä viemään eteenpäin yhtä Lapland Hotels-ketjun maineikasta ja myynnillisesti vilkkainta kohdetta!

Omaat hyvät esimiestaidot ja pystyt hoitamaan varmoin ottein sekä omalla esimerkillä johtaen laajaa kokonaisuutta. A la carte, eri kansallisuudet huomioivat buffet-ruokailut, teemaillalliset, aamiaiset, kokoustarjoilut, juhlat sekä Lapland Safariksen kotaruokailut ja maastocateringit tarjoavat ruokaa päivän aikana parhaimmillaan jopa 2000 matkailijalle. Sesongista riippuen johdettavanasi ovat 1-5 ruokaravintolaa ja 1-2 keittiötä, joissa kanssasi toimii lähes 20 henkilön keittiötiimi. Toimintaasi ohjaa myös vahva kate- ja laatuajattelu ja kyky nähdä sesonkien vaihtelut. Toimintaympäristö on kansainvälinen, joten arvostamme myös kykyäsi toimia sujuvasti suomen ja englannin kieltä käyttäen.

Työsuhde on vakituinen. Kahden vuoden ajan töiden painopiste on Lapland Hotels Luostolla, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä muihin Lapland Hotelsin kohteisiin. Aloitus on sovittavissa nyt kesän/syksyn aikana.

Luosto on kansainvälinen ja idyllinen tunturikylä. Sen ehdottomia vahvuuksia ovat luonnonmukaisuus, pienuuden tuntu huolimatta laajasta palvelurakenteesta, kelokyläidylli sekä aito lappilaisuus. Luonnossa heti ovesta ulos astuttuasi kohtaat puhtaan ilman ja hienot, erilaiset harrastusmahdollisuudet.


Edellytämme sinulta

aiempaa kokemusta keittiömestarin työtehtävistä
laajojen kokonaisuuksien hallintaa
hyviä esimiestaitoja
vahvaa kate- ja laatuosaamista
suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän tunnelmallisessa tunturikylässä
Lapland Hotels -ketjun hyvät etenemismahdollisuudet.
Monipuolisen ja kansainvälisen toimintaympäristön.
Asunto järjestyy.

Lapland Hotels Luostotunturi on kylpylähotelli, jossa 100 hotellihuonetta, 15 huoneistoa ja 52 kelomökkiä.
Lapland Hotels on lappilainen perheyritys, jolla on 18 hotellia Lapissa sekä suurimmissa Suomen kaupungeissa. Samaan yrityskokonaisuuteen kuuluu myös Skandinavian suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris sekä 5 hiihtokeskusta. Luostolla on hotellin lisäksi sekä Lapland Hotelsin hiihtokeskus, että Lapland Safariksen toiminta, jotka tarjoavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet vapaa-aikaan.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja: Irja Sand, 044-7866005, irja.sand@staffpoint.fi

Laita hakemuksesi liittäen se tähän hakuilmoitukseen. Meille on tärkeää tietää mitä olet tehnyt aiemmin ja hakuprosessia nopeuttaa suosittelijoiden ilmoittaminen heti haun alkuvaiheessa.

Liitä mukaan myös CV:si ja palkkapyyntösi.


Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Torikatu 23 90100 Oulu
+358 44 7866 005
irja.sand@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467970
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pallas