(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Lapland Hotels Luosto
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019
Keittiömestari, tule sinäkin mukaan kokemaan kanssamme Lapin luonnon mystiikkaa! Kengän alla narskuva lumi, kelohonkametsät ja revontulet sekä luonnon läheisyys tarjoaa hienot ja kuvaukselliset puitteet harrastuksille. Läheinen yhteistyö sisaryritys Lapin Safareiden kanssa mahdollistaa kokea vapaapäivinä myös erilaiset kokemukset luontoaktiviteettien parissa.

Luosto on alkuperältään saamelaisperäinen nimi ja tarkoittaa vaaleaa juovaa poron kyljessä. Lapland Hotels Luosto on puolestaan saanut rakennuksen muotonsa poronkorvasta ja logossa oleva väkänen on poronkorvamerkki, joka luetaan "vasemman päällä pistel". Tule hakemaan itsellesi talvisesongin tarjoama kokemuksen korvamerkki, ihastut taatusti Lappiin!

Etsimme KEITTIÖMESTARIA Lapland Hotels Luoston keittiöön, tulevaan TALVIKAUTEEN 2019-2020.

Työtehtäviisi kuuluu laadukkaan ruokatuotteen valmistus ja kehittäminen sekä keittiön esimiehen tehtävät työvuorolistasuunniteluineen ja tilausten hoitoineen.

Lapland Hotels Luostolla on kolme erilaista ravintolakokonaisuutta:

* Lapland Hotels Luostotunturin maailman suurin 340-paikkainen Keloravintola on tunnelmaltaan kodikas tilausravintola.
* Tunturi on 200-paikkainen ruokaravintola, jonka lasiseinä tuo upean tunturiluonnon revontulineen ja valoineen täydentämään tunnelmaa.
* Bistro tarjoilee Lapin puhtaista raaka-aineista ja mauista inspiraationsa saaneita ruokia rennolla tavalla.

Työt alkavat marraskuussa 2019 ja kestävät 30.4.2020 saakka.

Jos omaat esimerkiksi vahvan vuoromestari-taustan, voi tämä olla juuri sinulle sopiva paikka urasi kannalta.


Edellytämme sinulta

Vahvaa alan osaamista ja kokemusta.
Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.
Soveltuvaa koulutusta.
Sujuvaa englanninkielentaitoa.
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Etsit pitkäaikaista suuntaa työurallesi ja olet valmis sitoutumaan.
Voimassa olevaa salmonellatodistusta ja hygieniapassia.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kasvaa esimiehenä ja luoda ura, jolla varmasti pääsee eteenpäin myös tulevaisuudessa.
Mielenkiintoisen ruokatuotteen, jonka tekemisessä kartutat omaa tietämystäsi sekä osaamista. Tuot mukanasi omaa ammattitaitoa kehittääksesi tuotetta osana Lapland Hotelsin kuuluisaa lappilaista makumaailmaa.
Mahdollisuuden työnkiertoon myös muissa Lapland Hotelsin kohteissa.
Hyvän ja motivoituneen työyhteisön.
Kilpailukykyisen palkkauksen.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja: Irja Sand, 044-7866005, irja.sand@staffpoint.fi

Laita hakemuksesi liittäen se tähän hakuilmoitukseen. Meille on tärkeää tietää mitä olet tehnyt aiemmin ja hakuprosessia nopeuttaa suosittelijoiden ilmoittaminen heti haun alkuvaiheessa.

Liitä mukaan myös CV:si ja palkkapyyntösi.

Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.


Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Torikatu 23 90100 Oulu
020 7206 233
irja.sand@staffpoint.fi