(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, La Famiglia Flamingo, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle ammattitaitoista keittiömestaria vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen La Famiglia Flamingoon. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

La Famiglia on amerikan - italialainen, kodikkaan rentotunnelmainen ravintola. Ruokalistoiltamme löytyy pastoja, pizzoja, pihvejä - reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin! Ruokatuotteemme omavalmistusaste on korkea ja olemme siitä ylpeitä.
Haemme nyt osaavaan porukkaamme ammattitaitoista keittiömestaria.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mieleen painuvan kokemuksen, ja se onnistuu ainoastaan siten, että jokainen annos, mikä keittiössämme asiakkaalle valmistetaan, on laadultaan excellent. Sinun tehtävänäsi on edestä johtamalla vastata tiimisi iskussa pitämisestä, ruokatuotteen erinomaisesta laadusta ja operatiivisen toiminnan pyörittämisestä. Työhösi kuuluu myös tuotekehitystä, mm. erikoismenujen ja ruokalistojen suunnittelua yhdessä HOK-Elannon ruokatuoteryhmän kanssa. Keittiömestarinamme vastaat myös La Famiglian yhteydessä toimivan juoma- ja seurusteluravintola Sir Einon ruokatuotteesta.
Työ sisältää myös vuorotyötä sekä arkisin että viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Tässä työtehtävässä pärjäämiseen tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista ja innostunutta asennetta sekä myyntikatteen hallintaan liittyviä asioita. Olet tuloshakuinen asiakaslähtöisellä tavalla ja ymmärrät mitä vastuita esimiehenä työskentelemiseen sisältyy; hoidat vastuullisesti työhösi kuuluvat tehtävät. Koet tärkeäksi asiakas - ja työtyytyväisyyden ja omalla esimerkilläsi varmistat niiden korkealaatuisuuden.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan, loistavat työkaverit ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut. HOK-Elanto myös kouluttaa henkilökuntaansa jokaisen tarpeet yksilöllisesti huomioiden.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi