Keittiömestari kunta-asiakkuuteen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme kokenutta KEITTIÖMESTARIA vastaamaan ateriapalveluiden tuottamisesta Paimion kaupungin alueelle.


Keittiömestarina vastaat ison kuntakohteen ateriapalveluiden koko tuotantoprosessista, suunnittelusta ja toteutuksesta aina laadukkaaseen lopputuotteeseen saakka asiakaslupauksemme mukaisesti. Suunnittelet keittiöiden toimintaa tuotannonohjausjärjestelmä Aromin avulla, ylläpidät ruokalistoja ja reseptiikkaa sekä teet raaka-ainetilaukset asiakkaalta saatujen ateriatilausten perusteella. Osallistut raportointiin ja asiakasyhteistyöhön yhdessä kohteen palvelupäällikön kanssa. Tehtäväsi sisältää myös vastuun omavalvonnan ja keittiöhenkilöstön työturvallisuuden johtamisesta sekä toteutumisesta. Toimit esimerkillisenä ja kannustavana työnjohtajana omalle ammattimaisesti operoivalle keittiöhenkilöstöllesi. Olet päämäärätietoinen asioiden taitava organisoija jolla pysyy iso ja monipuolinen kokonaisuus ohjaksissa. Tarjoamme sinulle starttikohteen, paljon kiinnostavia ja monipuolisia haasteita ja tiimin, jonka rekrytointiin toivomme sinun osallistuvan kanssamme.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vankka kokemus vastaavista tehtävistä julkisella sektorilla sekä keskuskeittiö-palvelukeittiö toimintamallin, cook and chill ja kylmävalmistusmenetelmien tuntemusta. Sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa ja kykyä kehittää palvelutuotantoa sekä laadullisesti, että taloudellisesti. Olet idearikas, pidät haasteista, haluat kehittyä alalla ja olla omalta osaltasi edistämässä julkisten ruokailupalvelujen imagoa. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus; esimerkiksi restonomi ja omaat alalla vaadittavia pätevyyksiä kuten hygienia-, ympäristö- ja ravitsemuspassi sekä työturvallisuuskortti. Muu koulutus, esimerkiksi keittiömestarin- ja kokin erikoisammattitutkinnot katsotaan tehtävässä eduksi. 


Työskentelytyylisi on systemaattinen ja järjestelmällinen, nautit asioiden hallinnasta, organisoinnista ja tavoitteiden loppuun saattamisesta. Taloudellisten lukujen analysointi on sinulle vaivatonta ja mieleistä, teet niiden pohjalta itsenäisesti toimenpiteitä ja viet ne käytäntöön. Sinulla on hyvät, ajantasaiset it taidot ja erilaisten alalla käytössä olevien järjestelmien (Aromi) käyttö on sinulle arkipäivää. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen- ja vähintäänkin tyydyttävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.  Valitun henkilön on toimitettava lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.


Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakaan ja monipuolisen työpaikan nykyaikaisessa ja kehittyvässä yrityksessämme, jossa myös sinun ammatillista oppimistasi, urakehitystäsi ja onnistumistasi tuetaan. Tule kanssamme rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 9.5.2021. Liitä mielellään hakemukseesi mukaan myös CV:si.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444012
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina, Loimaa, Paimio, Salo, Turku