(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Kukontori Italo & Wok Up
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle keittiömestaria ravintola Italoon. Täytäthän hakemuksen
Tästä!

Olet hakemamme henkilö, jos olet hankkinut jo reilusti esimieskokemusta ja alan koulutusta. Et pelkää uusia haasteita ja haluat olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa. Olet luonnostasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen, huumorintajuinen, positiivisesti jämäkkä ja osaat organisoida ajankäyttösi. Innostat esimerkilläsi muita eikä tahtisi hiljene kovassakaan kiireessä.

Keittiömestarina vastaat työvuorossasi italialaisen ravintolan keittiön sujuvuudesta. Huolehdit siitä, että keittiön asemat toimivat ja ruokatuote on aina laadukas sekä haluat omalla työpanoksellasi varmistaa hyvän asiakastyytyväisyyden.


Edellytämme sinulta

Osaat kannustaa keittiötiimin huippusuorituksiin, omaa esimerkkiä näyttäen. Kovakaan kiire ei menoasi hidasta. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan. Vastuullesi kuuluu myös Ristorante Italon yhteydessä oleva aasialaisia wok-annoksia tarjoava Wok Up.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan, loistavat työkaverit ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen
Tästä! Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle. StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. #hokelanto


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi