(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Kekäle, Levi
Levin Matkailukeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

” Meillä ruoka on viimeisteltyä ja upean näköistä ja makuista! Haluamme, että asiakkaamme saa unohtumattoman makuelämyksen, on sitten kyseessä fine dining asiakas pääkaupunkiseudulta tai hääpariskunta Singaporesta. Ja kukapa olisi uskonut heti alussa, että yksi suosituimmista menuistamme on viiden ruokalajin yllätysmenu”, toteaa liiketoimintajohtaja Juha Partanen. Herättääkö tämä kiinnostuksesi? Tule kehittämään ja kehittymään Kekäleeseen ja anna oman jälkesi näkyä.

Etsimme siis Kekäleen tiimille KEITTIÖMESTARIA, joka haluaa haasteita ja mahdollisuuden vaikuttaa meidän huikeaan ruokatuotteeseemme.

Kekäle Bar & Grill on casual fine dining ravintola, jonka keittiön sydämenä sykkii avohiiligrilli. Loimottava tuli, tuoksut ja äänet tuovat illalliselle oman tunnelmansa. Näihin puitteisiin haluamme sinun luovan ruokatuotteet, jotka sykähdyttävät, maistuvat ja houkuttelevat asiakkaita ruokailemaan ravintolamme tulen ääreen.

Odotamme sinulta kykyä johtaa keittiötoimintoja ravintolassa. Ymmärrät mitä on hyvä ruoka sekä tiedät mistä hyvä maku syntyy ja mitä se merkitsee. Uskallat käyttää rohkeasti taitojasi ja luoda uutta. Olet joukkueen johtaja ja hyvän hengen ylläpitäjä. Pidät tiimityöskentelystä ja osaat myös ohjata ja ohjeistaa tiimiäsi kiireisempinäkin aikoina. Tykkäät haasteista, osaat lukea lukuja sekä sitoutua tavoitteisiin. Johdat keittiötä taloudellisesti kannattavasti. Toivomme, että sinulla on myös aito halu tuoda osaamisesi esille, sillä voit olla myös keittiön kasvo ulospäin. Hallitset sekä suomen, että vähintään jossain määrin myös englannin kielen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn laadukkaassa ravintolassa ja viihtyisässä ympäristössä

  • Huikean ja rennon työyhteisön, jossa työntekijät aidosti viihtyvät
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi
  • Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, Barona toimii kumppanina rekrytoinnissa
  • Tehtävässä voidaan huomioida myös muutaman vuoden projektista kiinnostuneet hakijat
  • Palkkaus tehtävässä määrittyy sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti kun sopiva ehdokas tehtävään on löytynyt, mielellään kuitenkin 1.12 mennessä.

Avaamme talvelle myös boutique-hotelli Design Hotel Levin ja sen myötä asiakaskuntamme vahvistuu entisestään. Jos tehtävä ja aktiivinen elämä erämaan reunalla on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen 050 5265 446 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen 050 3426 764, etunimi.sukunimi@barona.fi, Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta.